Interessant:

Voorverkoop Sony Xperia Z gestart

nieuws 5 februari 2013 om 11:01

T-Mobile is deze week gestart met de voorverkoop van de Sony Xperia Z. T-Mobile biedt Sony's nieuwe Android-smartphone met een gratis Sony MDR-1R hoofdtelefoon ter waarde van € 249,95.

De Sony Xperia Z is een dunne en stijlvolle smartphone met Full HD 5-inch Sony Bravia scherm. De 1,5GHz quadcore-processor zorgt voor supersnelle prestaties en een verbeterde accuduur. De slimme 13-Megapixel HD (video)camera maakt prachtige video's en foto's. De Sony Xperia Z ondersteunt 4G via onder meer de 1800-band. Bijzonder is verder dat het toestel water- en stofdicht is.

De Sony MDR-1R hoofdtelefoon is een standaardhoofdtelefoon met "40mm-liquid crystal polymeer film diafragma en 4 Hz - 80 kHz HD-driverunits" (wat dat ook mag betekenen). Hij is ontwikkeld in een unieke samenwerking met Sony Music Entertainment. Met deze hoofdtelefoon geniet je van rijke, krachtige bastonen en trefzekere hoge tonen. Het ontwerp heeft een gesloten achterkant voor buitengewone basrespons.

T-Mobile biedt de Sony Xperia Z met gratis headset onder meer aan bij een 2-jarig iSmart-abonnement van 200 minuten/sms'jes + onbeperkt internet voor € 50,33 per maand (de eerste 9 maanden voor € 25,16). Je moet dan nog wel € 49,95 bijleggen voor het toestel.

Sony Xperia Z
Sony Xperia Z

portablegear.nl


Gerelateerde producten