Interessant:

Sony komt met waterbestendige Walkman

nieuws 8 januari 2013 om 11:29

Sony introduceert de Sony Walkman NWZ-W273, een een draagbare en waterbestendige mp3-speler die is ontwikkeld om te gebruiken tijdens sport, spel of inspanning.

Deze Sony NWZ-W273 is het eerste Walkman-model dat waterbestendig is tot een diepte van 2 meter (dankzij het IP8-certificaat). Deze Walkman heeft geen loshangende kabels die tijdens het sporten of bewegen kunnen hinderen. Deze 'alles-in-één'-speler hoeft ook niet te worden bevestigd aan kleding. Het stijlvolle, ergonomische design omvat een comfortabele hoofdtelefoon met extra oordopjes in diverse formaten voor maximaal draagcomfort.

Het geheugen van de NWZ-W273 biedt met 4GB voldoende ruimte om je favoriete muziek op te slaan. Dankzij de compatibiliteit met iTunes wordt het overzetten van al je favoriete tracks en muzieklijsten nog makkelijker voor Apple-gebruikers. Voor Windows-gebruikers zorgt 'drag and drop' voor het snel overzetten van je favoriete muziek op je MP3-speler. Een snelle laadbeurt van 3 minuten volstaat om 60 minuten muziek te beluisteren op de NWZ-W273. Een volledig opgeladen batterij biedt 8 uur ononderbroken luisterplezier, belooft Sony.

De draagbare en waterbestendige Walkman NWZ-W273 mp3-speler van Sony kost 80 euro en is verkrijgbaar in wit, zwart en blauw vanaf februari 2013.

Sony NWZ-W273
Sony NWZ-W273

portablegear.nl


Gerelateerde producten