Interessant:

Bose Lifestyle: de kunst van het presteren

nieuws 1 november 2012 om 12:08

De Bose Lifestyle home entertainmentsystemen zijn ontworpen voor een getrouwe weergave van home cinemageluid voor films, sport, muziek en games. [advertorial]

Deze systemen bieden naast eenvoud in gebruik ook eenvoud in ontwerp, waardoor ze harmonie in elke omgeving brengen. Dankzij hun elegante luidsprekerconfiguraties passen Bose's Lifestyle-systemen in ieder interieur.

Ieder Lifestyle home entertainment-systeem bevat een aantal innovatieve technologieŽn die de ervaring van home cinema minder gecompliceerd en tot een groot plezier maken. Een voorbeeld van zo'n technologie is de ADAPTiQ-technologie. Die optimaliseert de geluidsweergave voor de ruimte, ongeacht de vorm, de afmetingen en de luisterposities, en creŽert daarmee harmonie in je leefruimte. Om die harmonie door je hele huis te brengen, is er Bose link, waarmee je je systeem uitbreidt naar andere ruimtes - zelfs naar buiten.

Bose Lifestyle V35 home entertainmentsysteem
Bose Lifestyle V35 home entertainmentsysteem

Voor harmonie tussen je entertainmentbronnen maakt de Unify-technologie het mogelijk om meerdere bronnen aan te sluiten, zoals een Blu-ray Disc-speler, welke zijn te bedienen met slechts ťťn afstandsbediening. De Unify-technologie is zeer eenvoudig in gebruik: je kan er alles mee doen, van het aansluiten van nieuwe apparatuur tot het overschakelen naar en bedienen van bronnen. Of je nu voorkeur hebt voor 5 luidsprekers (Lifestyle V35-systeem), 2 luidsprekers (Lifestyle 235-systeem) of het nieuwste Lifestyle 135-systeem met 1 luidspreker, ieder systeem levert een totale home entertainment-oplossing.

Als je de Bose Lifestylesystemen zelf wilt beluisteren, ga je naar een geautoriseerde Bose dealer. Voor meer informatie kan je eveneens terecht op www.bose.nl.

Bose Lifestyle V35 home entertainmentsysteem
Bose Lifestyle V35 home entertainmentsysteem

Meer info Bose Lifestyle