Interessant:

Acer CloudMobile getoond op IFA 2012

nieuws 3 september 2012 om 15:56

Acer heeft op de IFA 2012 nogmaals de Acer CloudMobile-smartphone getoond; tevens maakte het bekend dat vanaf 31 augustus in Europa een beta-versie van de AcerCloud toegankelijk is.

Acer kondigde de Acer CloudMobile al eerder op met Mobile World Congress 2012 in februari aan. De CloudMobile is een smartphone met een 4,3-inch touchscreen en Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Het is tevens een van Acers eerste smartphones die de AcerCloud ondersteunt.

Een beta-versie van de AcerCloud is vanaf afgelopen 31 augustus toegankelijk in Duitsland, ItaliŽ en†Groot-BrittanniŽ. De AcerCloud-app is in deze landen voorgeinstalleerd op de Acer-notebooks en -desktops en binnenkort dus ook op de CloudMobile. Ook komt de AcerCloud-app beschikbaar voor Android via de Google Play Store (Android Market).

Via de AcerCloud kan je eenvoudig draadloos foto's synchroniseren met al je (Acer) apparaten - smartphones, tablets en PC's. Via de AcerCloud PicStream kan je een foto die je met je smartphone hebt genomen direct op je PC bekijken. Alle foto's blijven 30 dagen in de AcerCloud beschikbaar. Ook kan je eenvoudig e-mails met zware bestanden (zoals uitgebreide PowerPoint-presentaties) via AcerCloud tussen je apparatuur uitwisselen.†

Een andere handige optie is AcerCloud Docs. Daarmee kan je bewerkte en bewaarde Office-bestanden van je PC openen op je smartphone of tablet. Ook deze bestanden worden gesynchroniseerd via AcerCloud. Net als foto's blijven ze 30 beschikbaar (geteld vanaf de laatste dag waarop je een bestand hebt gewijzigd). Muziek en video's zijn tevens te synchroniseren via AcerCloud.†AcerCloud kent geen opslaglimiet.†

Meer informatie over de beschikbaarheid van AcerCloud en de†Acer CloudMobile†in Nederland volgt.

Acer CloudMobile
Acer CloudMobile

portablegear.nl