Interessant:

Sylvie van der Vaart doet het met Philips

nieuws 31 augustus 2012 om 13:46

Om op te vallen te midden van de vele technische gadgets op de IFA 2012 worden af en toe bekende figuren ingezet. Philips huurde op de IFA 2012 Sylvie van der Vaart in om de SoniCare tandenborstel te promoten.

Volgens het programmaboekje zou Sylvie van der Vaart om 10.00 uur arriveren bij de SoniCare-stand van Philips. Heel wat journaille had zich - voor een zwart afzetlint - verzameld om een glimp op te vangen. Terwijl de journalisten en fotografen op haar wachten werden zij vermaakt met een eindeloos herhalend reclamefilmpje waarop Sylvie haar tanden met de SoniCare ("31.000 poetsbewegingen per minuut") poetste en deze vervolgens, wit glimmend, aan de wereld toonde. Tevens werd een blik gegund op haar management - bestaande uit minimaal zes, maximaal tien personen, die om onduidelijke redenen voortdurend heen en weer drentelden.

Toen het Sylvie behaagde om om 10.46 uur te arriveren, werd de reden van het afzetlintje duidelijk: de Duitse boulevardpers-fotografen zouden het liefst boven op haar zijn gedoken om haar tot op een millimeter afstand te vereeuwigen. Sylvie bleef haar meest professionele poppenglimlach ophouden om ze te plezieren. Nadat het fotografen klaar was, ging Sylvie nog even glimlachend haar eigen witte glimmende gebit in het reclamefilmpje op een scherm achter haar staan bewonderen. PortableGear had genoeg gezien.

portablegear.nl