Interessant:

Met Samsung GO live bij de OS 2012

nieuws 3 augustus 2012 om 21:43

Samsung bezitters hebben deze Olympische Spelen geluk; dankzij de Samsung GO app hoeven zij geen moment meer te missen van de zomerspelen. Alle verrichtingen van de atleten zijn live op je Samsung smartphone te bewonderen.

Samsung, de officiële partner van de Londen 2012 Olympische Spelen, biedt je de mogelijkheid om altijd en overal toegang te krijgen tot de Olympische Spelen in Londen. Met Samsung GO heb je op je smartphone en tablet toegang tot maar liefst 13 live kanalen, zoals de Nederland 1 TV-feed en overige livestreams van de NOS.

Ranomi Kromowidjojo in Samsung Go
Ranomi Kromowidjojo in Samsung Go

De Samsung GO app is de eerste Nederlandse Android app, waarmee je LIVE de Olympische Spelen op je smartphone of tablet kunt bekijken. Via de Samsung GO app ontvang je ook drie keer per dag London Today, het journaal van NOC*NSF vanuit het bruisende Holland Heineken House. Bovendien kun je alle interviews met Nederlandse atleten zien, ben je getuige van de uitreiking van alle gouden, zilveren en bronzen plakken die onze Nederlandse atleten in ontvangst nemen en feest je mee tijdens de huldiging in het Holland Heineken House.

Naast het bekijken van alle memorabele beelden, heb je ook toegang tot de laatste Olympische nieuwtjes via NU.nl/NUsport.nl, AD/Sportwereld en de Telegraaf/Telesport. Daarnaast kun je de persoonlijke tweets volgen van Nederlandse atleten en de Mobypicture-foto’s ontvangen van Samsungs ‘eigen’ Beach Team Sanne Keizer en Marleen van Iersel. Tussendoor luister je naar de podcast van het van het Radio 538 Olympisch Nieuws met Edwin Evers.

Samsung GO is al geďnstalleerd op Samsungs Olympische smartphone Galaxy S3 en Samsung devices met een Android 4 update. De Olympische Spelen kun je ook LIVE zien op alle andere GALAXY devices (tablets en smartphones) uit 2010 en 2012, dankzij de Samsung MMM app. Je kunt deze app natuurlijk altijd gratis downloaden via Samsung Apps en Google Play (exclusief voor Samsung devices).

portablegear.nl


Gerelateerde producten