Interessant:

Free Record Shop breidt assortiment uit met headphones

nieuws 9 juli 2012 om 15:45

De Free Record Shop gaat het assortiment verder uitbreiden. Headphones worden één van de nieuwe pijlers, die onder de naam Your Source for… worden gepresenteerd.

Naast headphones zal in de Free Record Shop winkels ook plaats worden gemaakt voor andere nieuwe productgroepen, zoals t-shirts en merchandise. Free Record Shop is op zoek gegaan naar merken die het beste aansluiten bij de verschillende soorten klanten. In totaal zijn vijftien merken, waaronder Urbanista, Skull Candy, AKG en WeSC, de samenwerking met Free Record Shop aangegaan.

Headset-fabrikant Sennheiser heeft een in-ear headset die exclusief bij Free Record Shop verkrijgbaar is. Ook andere (audio)accessoires en merchandise-artikelen zullen het assortiment aanvullen. Deze drie nieuwe pijlers zullen onder de naam 'Your Source for…' gepresenteerd worden.

Om plaats te maken voor de voorraad nieuwe producten houdt Free Record Shop uitverkoop onder de vlag "UTVRKP'. Van 2 juli tot en met 26 augustus wordt een deel van de huidige voorraad voor (afgeprijsde) ronde prijzen in de winkels verkocht. Na de UTVRKP en aan het begin van het nieuwe schooljaar zal de aandacht gevestigd worden op de nieuwe headphones.

Free Record Shop breidt assortiment uit met headphones
Free Record Shop breidt assortiment uit met headphones

portablegear.nl