Interessant:

Sony introduceert 11-inch VAIO E-laptop

nieuws 4 juli 2012 om 08:15

Sony introduceert de VAIO E-serie 11. De nieuwe 11-inch notebook heeft hetzelfde design als zijn grotere broertjes 14P, 15 en 17 uit de E-serie.

Sony richt zich met de 11-inch VAIO E-notebook op studenten, intensieve gebruikers van sociale netwerksites en mobiele werkers die onderweg willen werken zonder aan pc-vermogen in te leveren. 

De VAIO E-serie 11 heeft diverse verbindingsmogelijkheden waaronder USB 3.0, Bluetooth 4.0 en een HDMI-uitgang. Deze nieuwe notebook is ook te gebruiken als oplader voor smartphones. Wanneer de telefoon via USB wordt aangesloten, laadt deze meteen op, ook wanneer de computer uitgeschakeld is of zich in slaapmodus bevindt. Via Rapid Wake kan de je binnen enkele seconden na het openen van de klep van de laptop aan het werk. Afhankelijk van de specifieke hardware- en softwareconfiguraties kun je tot zes uur achtereen werken, notities maken, surfen en e-mailen.

Sony VAIO E-serie 11
Sony VAIO E-serie 11

De Sony VAIO E-serie 11 is verkrijgbaar in wit en roze en in het zwart en is beschikbaar vanaf juli en heeft een winkeladviesprijs van 450,- euro.

portablegear.nl