Interessant:

Samsung maakte valse Galaxy S3-prototypes

nieuws 20 juni 2012 om 12:38

In de productiefase van de Samsung Galaxy S3 heeft Samsung drie verschillende protoypes van het toestel gemaakt, om te voorkomen dat het design zou uitlekken.

Alle prototypes werden gefabriceerd alsof het het definitieve product was; dat heeft Samsung zelf bekendgemaakt. De engineers van de Samsung Galaxy S3 werkten daarom in het productieproces aan drie verschillende, telkens veranderende, modellen tegelijkertijd. Elke verandering en proces moest op elk model herhaald worden. Sommige engineers vonden dit proces behoorlijk "vermoeiend en frustrerend".

De Galaxy S3 werd verder gefabriceerd onder Apple-achtige omstandigheden: de enigeers werkten in een apart lab, dat beveiligd was met toeganspassen en vingerafdruklezers. De verschillende protoypes werden in speciale beveiligde kistjes gestopt, zodat (theoretisch) mogelijke voorbijgangers er geen glimp van zouden kunnen opvangen.

De drie verschillende prototypes werden ook nog eens in speciale 'dummy dozen' (waarmee het design werd verborgen) gestopt als ze het lab uit moesten om te worden getest.†

De Samsung Galaxy S3†werd 3 mei 2012 officieel in Londen geintroduceerd en is inmiddels in Nederland en BelgiŽ te koop.

Samsung Tomorrow


Gerelateerde producten