Interessant:

Dell vernieuwt Alienware-serie

nieuws 2 mei 2012 om 15:16

Dell vernieuwt de Alienware-laptopserie; alle vernieuwde modellen (M14x, M17x, M18x) bevatten de laatste grafische kaarten uit de NVIDIA GeForce- of AMD Radeon HD-reeks.

De 14-inch†Alienware M14x biedt een optionele configuratie met twee schijven, tot 16GB aan geheugen, een optische drive met Blu-ray en een grafische NVIDIA GeForce GT 650M-engine met GDDR5-geheugen: dit is de eerste keer dan Alienware GDDR5-graphics aanbiedt in een laptop van dit formaat.†

Voor de Alienware M17x heb je de keuze uit de laatste grafische kaarten van NVIDIA en AMD, tot 32GB aan geheugen, een optioneel 17,3-inch WideFHD 3D-beeldscherm en THX 3D surround sound. De M17x is ťťn van de eerste laptops ter wereld met een grafische kaart van het type AMD Radeon HD 7970M en de nieuwste GDDR5 NVIDIA GeForce 660M- en 675M-oplossingen.

De Alienware M18x is het paradepaardje onder de gamecomputers van Alienware en is in staat om de game-ervaring van een krachtige PC te evenaren. De M18x biedt tot 200 watt aan mobiel grafisch vermogen indien geconfigureerd met de optionele grafische kaart van het type Dual NVIDIA GeForce 675M en 4GB aan grafisch GDDR5-geheugen. In de komende weken zal een configuratie met twee AMD Radeon HD 7970m's met CrossFire verkrijgbaar zijn. Een 18,4-inch Full HD 1080p WLED LCD-beeldscherm met achtergrondverlichting, tot 750GB 7200 RPM SATA harde schijven, ondersteuning voor maximaal drie SSD schijven (768 GB: 3 x 256GB SSD) en een stijlvolle behuizing van geanodiseerd aluminium maken de M18x tot een ongeŽvenaarde krachtpatser voor games en entertainment.

Dell Alienware M18x
Dell Alienware M18x

Alle drie laptops bieden de derde generatie van Intel-processors (de "Ivy Bridge"-chips) en Intel Turbo Boost 2.0-technologieŽn, HDMI 1.4, USB 3.0 voor een snelle gegevenstranfer, Bluetooth 4.0, optionele 3D HD-gaming, een optioneel Blu-ray-station en luidsprekers van Klipsch voor uitmuntende surround sound. Daarnaast zijn de Alienware-laptops uitgerust met AlienAdrenaline. Hiermee kan je shortcuts creŽren voor games en applicaties waarmee je een reeks van commando's kan aansturen die bedoeld zijn om systeemprestaties te verbeteren of de ervaring aan te passen.

Dell gaat daarnaast met Electronic Arts (EA) verder samenwerken aan de integratie van AlienFX voor controle van de software en de verlichting evenals een exclusieve Alienware Arena "dog tag" in EA's game†Battlefield 3. Gamers kunnen deze integratie van AlienFX nu al ervaren bij het spelen van Battlefield 3 in de vorm van een meer gepersonaliseerde ervaring dankzij de mogelijkheid om de kleuren en effecten van de verlichting aan hun voorkeuren aan te passen. Gamers zullen worden onthaald op unieke veranderende verlichtingseffecten tijdens het laden van Battlefield 3, en tijdens het navigeren door de menu's en het raadplegen van de spelerstatus in de game.

De vernieuwde Alienware M14x, M17x en M18x met standaard configuraties zijn per direct verkrijgbaar; de prijzen beginnen bij 999 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten