Interessant:

Nokia Browser 2.0-update voor Series 40

nieuws 25 april 2012 om 08:02

Nokia heeft de vernieuwde Nokia Browser 2.0 voor haar low-end Series 40-toestellen geintroduceerd; deze 2.0-editie van de browser is sneller en beschikt over een vernieuwde Download Manager.

De Nokia Browser 2.0-update is beschikbaar voor alle low-end Series 50-toestellen: zowel voor de touch, non-touch als qwerty-telefoons, inclusief alle Nokia Asha-modellen en populaire toestellen als de Nokia C3-00, de Nokia C2-03 en de Nokia X3-02. De update is gratis draadloos (OTA) beschikbaar voor huidige Series 40-bezitters en wordt voorgeinstalleerd op alle toekomstige Series 40-telefoons. De browser ondersteunt 87 talen en is verkrijgbaar in meer dan 200 landen.

De vijf belangrijkste vernieuwingen in versie 2.0 van de Nokia Browser zijn volgens Nokia een hogere snelheid tijdens het browsen, eenvoudiger toegang tot populaire web apps (zoals Facebook en Twitter), een vernieuwde intuitieve interface, verbeterde mediaprestaties (je kan nu in de achtergrond media downloaden op een geheugenkaart met de vernieuwde Download Manager terwijl je over het web surft) en de "One-click share on Social Networks"-optie (Facebook en/of Twitter login wordt onthouden, zodat je snel een URL kan delen).

Je vindt de gratis Nokia Browser 2.0 in de Nokia Store.

Nokia Conversations