Interessant:

Nokia Lumia 800-update verbetert accuduur

nieuws 29 maart 2012 om 13:14

Nokia biedt een software-update voor de Nokia Lumia 800 aan waarmee, volgens Nokia, de accuduur van het toestel wordt verbeterd.

"We hebben de software aan de strengste tests onderworpen en toen bleek dat de Nokia Lumia 800 via deze update een sterk verbeterde batterijduur heeft, of het nu gaat om spraaktijd via het 3G-netwerk, surfen op het internet via WiFi, muziek luisteren of de algemene gebruiksduur", claimt Nokia in een persbericht. Het toestel zou nu bij gemiddeld gebruik tussen de†25 en 30 uur werken bij een volledig opgeladen batterij.

Naast de batterijduur heeft Nokia met deze update de geluidskwaliteit, de bas, verbeterd. Dit biedt een betere spraakkwaliteit en een betere Nokia Music-ervaring. Verder lichten nu de soft keys op bij elke instelling van het helderheidsniveau. WiFi-tethering (om je Lumia als modem te gebruiken) is in deze update nog niet opgenomen, maar volgt bij een toekomstige update.

De Nokia Lumia 800-update is per direct beschikbaar in Nederland en BelgiŽ. De beschikbaarheid kan echter per provider verschillen; bekijk hier†of de update al bij jouw provider beschikbaar is.

Verder lezen... - Nokia Lumia 800 hands-on

Nokia Newsroom


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws