Interessant:

Geen 4G-reclame New iPad 3 in Europa

nieuws 21 maart 2012 om 11:49

Apple schrapt de Europese reclames voor de New iPad 3 waarin gesproken wordt over de ondersteuning van 4G/LTE: aangezien deze netwerkstandaard nauwelijks in Europa wordt ondersteund, kunnen de reclame als misleidend worden gezien.

In Duitsland dook ook al een reclame voor de New iPad 3 op waarin gewag werd gemaakt van de nieuwe 4G-ondersteuning. Duitse consumentenorganisaties dienden daarop onmiddellijk klachten tegen Apple in, waarin ze het bedrijf beschuldigden van "misleidende reclame". Apple stopt daarom in Europa met reclames voor de New iPad 3 waarop de 4G-ondersteuning prominent wordt genoemd. In plaats daarvan zal alle aandacht gaan naar het andere belangrijke nieuwe punt: het Retina display.

Apple New iPad 3
Apple New iPad 3

In Europa wordt 4G/LTE, een netwerkstandaard waarmee zeer snel internet mogelijk is, nog bijna nergens ondersteund. In de Verenigde Staten is het een ander verhaal: daar kunnen New iPad 3-bezitters wel via het 4G-netwerk van Verizon of AT&T over internet surfen. De New iPad 3 is vanaf 23 maart in de Benelux te koop.

Tages Anzeiger


Gerelateerde producten