Interessant:

Kobo Touch Reader bij Libris Blz.

nieuws 24 januari 2012 om 13:19

Vanaf 30 januari 2012 is in Nederland de Kobo Touch eReader - een 6-inch e-reader met WiFi en touchscreen - voor 129 euro beschikbaar bij boekhandelsgroep Libris Blz.

"Door onze samenwerking met Libris Blz. zijn wij ervan overtuigd dat onze toetreding tot de Nederlandse markt een groot succes wordt," zegt Michael Serbinis, CEO bij Kobo. "Bij Kobo hebben we als doel e-reading en e-books voor iedereen wereldwijd beschikbaar te maken. Door toe te treden tot de Nederlandse markt bieden we de gepassioneerde Nederlandse lezers toegang tot e-reading via Kobo, en zijn we weer een land dichter bij onze belofte."

Kobo Touch eReader
Kobo Touch eReader

De Kobo Touch eReader heeft een 6-inch E-Ink Pearl-touchscreen en ondersteunt WiFi. Je krijgt de keuze uit zeven lettertypes en 25 lettergroottes en ook is het mogelijk om eigen lettertypes toe te voegen. Als je het toestel uitschakelt of de slaapstand inschakelt, verschijnt de boekomslag in een volledig scherm. De Kobo Touch eReader heeft 2GB geheugen, waarvan 1GB geschikt is voor de opslag van e-books. Het geheugen is uitbreidbaar met een SD-geheugenkaart (tot maximaal 32GB; genoeg voor 30.000 e-books). Kobo belooft een accuduur van een maand. Opvallend aan de Kobo Touch eReader ten slotte is de gewatteerde soft-touch achterzijde, die komt in het zilver, lichtblauw, lilac of zwart.

De Kobo Touch eReader is in een select aantal Libris Blz. winkels te koop voor 129,- of via de websites van Libris en Blz.

portablegear.nl


Gerelateerde producten