Interessant:

Motorola PRO+ ziet levenslicht

nieuws 31 augustus 2011 om 10:43

Na eerder een 'Plus'-editie van de Motorola Defy te hebben geintroduceerd, komt Motorola nu ook met een 'Plus'-versie van de PRO: de Motorola PRO+.

De Motorola PRO+ ziet al snel het levenslicht, want de originele Motorola PRO werd pas afgelopen februari geintroduceerd. Net als de originele PRO is de PRO+ voorzien van Android 2.3 Gingerbread, een 3,1-inch touchscreen, een qwerty-toetsenbord en een 1GHz-processor. Het display is nu echter gemaakt van het krasbestendige Gorilla Glass en het geheugen is verdubbeld van 2GB naar 4GB (uitbreidbaar via microSD). Ook het design is vernieuwd: het toestel heeft nu veel weg van de Motorola FIRE.

De PRO+ beschikt verder over WiFi & WiFi-hotspotfunctionaliteit, 3G/HSDPA, push e-mail, Bluetooth, Microsoft Exchange ActiveSync-ondersteuning en aGPS. Adobe Flash Player 10.3 en de Android Market worden ook ondersteund. Via de 3,5mm poort is elke standaard headset aan te sluiten. Naast apps voor Google Maps en Google Talk is Quickoffice Connect (voor het bekijken en bewerken van Office-bestanden) op de PRO+ voorgeinstalleerd.

Motorola PRO+
Motorola PRO+

De Motorola PRO+ is vanaf oktober verkrijgbaar in Europa en Azië. Exacte releasedata en prijzen voor Nederland en België zijn nog niet bekend. Motorola kondigde eerder deze maand ook de Motorola Defy+, een verbeterde versie van de robuuste Motorola Defy, aan.

Motorola