Interessant:

Sony Ericsson Xperia neo V aangekondigd

nieuws 25 augustus 2011 om 13:46

Sony Ericsson introduceert de Sony Ericsson Xperia neo V, een nieuwe Android 2.3.4 Gingerbread-smartphone met een 3,7-inch touchscreen en een 5-megapixel camera.

De Sony Ericsson Xperia neo V is verder voorzien van een 720p HD-videorecorder, TrackID-muziekherkenning en support van Sony Ericssons PlayNow-service. DLNA, WiFi, 3G/HSPDA, Bluetooth, aGPS, WiFi-hotspotfunctionaliteit en Microsoft Exchange ActiveSync-ondersteuning zijn eveneens standaard. Met de Timescape-app manage je eenvoudig je Twitter-account en via de Facebook inside Xperia-app kan je direct alles delen, ontdekken en 'liken' via Facebook.

Via HDMI sluit je de Xperia neo V eenvoudig op een HD-televisie aan. Bijzonder is dat deze telefoon ook ondersteuning biedt voor 3D Sweep Panorama (voor 3D-panorama's) en Google Talk Video Chat (waarmee je met de VGA-frontcamera kan videochatten via Google Talk). De Xperia neo V heeft 320MB geheugen, dat uit te breiden is middels microSD.

Sony Ericsson Xperia neo V
Sony Ericsson Xperia neo V

"Met de Android 2.3.4 software-update brengen we een rijkdom aan nieuwe ervaringen met hoge entertainment waarde naar al onze Xperia smartphones uit 2011, waaronder de toestellen die de consument vandaag de dag al in bezit heeft", aldus Harold de Kort, communicatiemanager Sony Ericsson. "Onze gebruikers gaan genieten van de nieuwe functies van Google en een nóg rijkere Facebook integratie, plus verbeterde camerafunctionaliteit van Sony."

De Sony Ericsson Xperia neo V komt in het wit, lichtblauw of zilver en is vanaf het vierde kwartaal van 2011 verkrijgbaar. Het toestel vervangt de originele Xperia neo.

portablegear.nl