Interessant:

Diamanten iPhone 4 kost 21.000 euro

nieuws 16 juli 2011 om 16:44

Gresso, fabrikant van luxe-telefoons en luxe-accessoires, heeft een diamanten luxe-editie van de iPhone ter waarde van $ 30.000 dollar (ruim 21.000 euro) uitgebracht.

Het toestel draagt de naam "iPhone 4 Lady Blanche Diamonds" en heeft hetzelfde design als de originele iPhone 4 - met als belangrijk verschil dat dit model is ingelegd met een oneven aantal diamanten ter waarde van ruim 21.000 euro. Een andere bijzondere extra zijn de drie klokken (met romeinse cijfers) op de achterzijde, die de tijden in New York, Parijs en Moskou tonen. Het toestel is volledig handgemaakt en er is ook een "goedkopere" variant van met Swarovski-kristallen ter waarde van $ 7.000 (bijna 5.000 euro).

iPhone 4 Lady Blanche Diamonds
iPhone 4 Lady Blanche Diamonds

Gresso bracht eerder luxe-edities van de iPhone 4 uit met onder andere meer onder zwarte diamanten, goud en luxe-hout. De Britse designer Stuart Hughes introduceerde vorig jaar eveneens een diamanten iPhone 4, die met een prijskaartje van 5,6 miljoen euro nog vele malen duurder was dan Gresso's model. Van Stuart Hughes' editie werden dan ook slechts twee exemplaren vervaardigd.

Pocket-lint.com