Interessant:

TomTom Start 20 en 25 geintroduceerd

nieuws 13 mei 2011 om 10:39

TomTom heeft haar serie navigatiesystemen uitgebreid met de 4,3-inch TomTom Start 20 Europe en de 5-inch TomTom Start 25 Europe.

TomTom heeft twee miljoen kilometer aan nieuwe wegen toegevoegd aan de kaarten in de Start 20-serie, inclusief wegen op het platteland. De grafische voorstellingen van de bebouwde kom, waterpartijen en bossen zijn daarnaast verbeterd. De kaarten bevatten verder twee keer zo veel Points of Interest als voorheen, met nog meer informatie, zoals telefoonnummers en openingstijden. De kaarten zijn ook voorzien van IQ Routes (de snelste route op basis van waarneming van werkelijk gereden snelheden), waardoor je verzekerd bent van betrouwbare aankomsttijden.

TomTom Start 20 Europe
TomTom Start 20 Europe

TomTom Start 20-gebruikers krijgen ook Flitser-waarschuwingen voor vaste flitspaallocaties en kunnen gebruikmaken van het Help Me!-Menu voor noodgevallen. Tevens biedt de TomTom Start 20-serie de bekende TomTom-services, zoals MapShare, geavanceerde rijstrookaanwijzingen, parkeerhulp, 3D-weergave van splitsingen en gesproken straatnamen. Een microSD-kaartslot is eveneens aanwezig. Door de oriëntatie-sensor in de apparaten – in combinatie met de volledig geďntegreerde draaibare schermbevestiging – is het systeem zo te bevestigen op het dashboard dat je het scherm 180 graden kan draaien (het scherm draait automatisch mee). Hiervoor is enkel een dashboard bevestigingsschijf nodig.

De 4,3-inch TomTom Start 20 kost € 159,95. De 5-inch TomTom Start 25 kost € 179,95. Beide hebben kaarten van 45 Europese landen aan boord.

portablegear.nl