Interessant:

HTC Sensation (Pyramid) komt

nieuws 7 april 2011 om 11:51

Elektronicasite Pocket-lint.com meldt dat zij uit 'exclusieve' bron hebben vernomen dat de HTC Pyramid volgende week onder de naam HTC Sensation in Groot-BrittanniŽ wordt aangekondigd.

Geruchten over de HTC Pyramid doen al langere tijd de ronde. Het zou gaan om een 4,3-inch Android 2.3-smartphone met een 8-megapixel camera en een dual-core processor. Pocket-lint.com weet nu te melden dat 'HTC Pyramid' de codenaam is voor een toestel dat officieel als de HTC Sensation op de markt zal komen - in elk geval in Groot-BrittanniŽ. Het is nog niet bekend bij welke Engelse provider de HTC Sensation verschijnt en ook is nog niet duidelijk of het toestel onder dezelfde naam naar Nederland komt.

"Het toestel komt naar Groot-BrittanniŽ", aldus de insider die Pocket-lint.com heeft gesproken. "En jullie zijn goed op de hoogte wat betreft de naam... het toestel komt in Engeland inderdaad uit als de 'HTC Sensation'".

HTC Pyramid (via xda.cn)
HTC Pyramid (via xda.cn)

HTC houdt volgende week op 12 april een (internationale) persconferentie, waarop meer duidelijkheid wordt verschaft. De verwachting is dat de Taiwanesen naast de HTC Sensation ook de Europese editie van de HTC EVO 3D aankondigen.

Naschrift: de HTC Sensation is op 12 april 2011 inderdaad officieel geintroduceerd.

Pocket-lint.com