Interessant:

Samsung Series 2, Series 4 en Series 6 business-laptops

nieuws 17 maart 2011 om 10:05

Samsung breidt haar serie business-laptops in de Verenigde Staten uit met de Samsung Series 2, Samsung Series 4 en Samsung Series 6; alle nieuwe modellen beschikken over een tweede generatie (Sandy Bridge) Intel-processor.

Afgelopen januari verscheen reeds de Samsung Series 9 luxe-notebook, een zeer compact model dat de directe concurrentie aangaat met de MacBook Air. De nieuwe Series-modellen hebben een minder exclusief uiterlijk, maar zijn nog wel altijd zeer compact. Al deze nieuwe modellen draaien op Windows 7 Professional en zijn voorzien van een tweede generatie (Sandy Bridge) Intel-processor en een Intel GMA HD-videokaart. Daarnaast heb je de keuze uit een 6-cels of 9-cels accu.

De Samsung Series 2 is beschikbaar in een uitvoering met een 12,5-inch of een 14-inch display en werkgeheugen van minimaal 2GB tot maximaal 4GB. De maximale grootte van de harddisk bedraagt 320GB. Ook de Samsung Series 4 notebook komt in uitvoeringen met een 12,5-inch of een 14-inch display. Dit model kan je uitrusten met RAM van 2GB tot en met 6GB en met een harddisk van 320GB tot en met maximaal 500GB.

De Samsung Series 4 notebook ten slotte kent uitvoeringen met een 14-inch of een 15,6-inch display, werkgeheugen van 4GB tot en met 8GB en een harddisk van 320GB tot maximaal 500GB. Optioneel kan je op dit model ook kiezen voor een Solid State Drive (128GB of 256GB) en een grafische kaart van NVIDIA.

Samsung Series 4 business-laptop
Samsung Series 4 business-laptop

Het is nog niet bekend of en wanneer de nieuwe business-notebooks van Samsung naar Nederland komen.

Samsung USA