Interessant:

HP Pavilion G-serie geintroduceerd

nieuws 9 februari 2011 om 10:40

HP introduceert de nieuwe Pavilion G-serie, bestaande uit de G6 (15,6-inch) en de G7 (17,3-inch); daarnaast verschijnen er vernieuwde modellen in de Pavilion dv6- en dv7-serie.

Alle nieuwe modellen zijn geinspireerd op HP's 'MUSE' filosofie (Material, Usability, Sensory appeal en Experiences). De Pavilion G-modellen zijn geschikt voor dagelijks gebruik en verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. De HP Pavilion G6 (15,6 inch scherm) en HP Pavilion G7 (17,3 inch scherm) bieden alle opties voor surfen op het internet en contact met vrienden. Ook hebben de notebooks een HD BrightView beeldscherm met Altec Lansing speakers om optimaal van films en muziek te kunnen genieten. De HP Pavilion G6 en G7 zijn vanaf maart verkrijgbaar vanaf 499.

HP Pavilion G6
HP Pavilion G6

De vernieuwde Pavilion dv6 (15,6 inch) en Pavilion dv7 (17,3 inch) bevatten designelementen uit de bekroonde ENVY lijn, waaronder gladde metalen afwerkingen en features zoals Beats Audio met ingebouwde quadspeakers en subwoofer. Tevens beschikken deze modellen over ingebouwde 'SimplePass'-functionaliteit (voor veilige toegang tot online-rekeningen en het invoeren van wachtwoorden middels een vingerafdruksensor), 2e generatie Intel Core processors en optioneel een AMD Radeon grafische kaart. Ze zijn verkrijgbaar vanaf maart voor een adviesprijs vanaf 699.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws