Interessant:

Samsung Galaxy Tab bij Vodafone

nieuws 5 november 2010 om 15:05

Vanaf vandaag is de Samsung Galaxy Tab, Samsungs Android-tablet, bij Vodafone verkrijgbaar; speciaal voor de Galaxy Tab introduceert Vodafone nieuwe data-abonnementen.

De Samsung Galaxy Tab (P1000) is het eerste tablet dat Vodafone in het portfolio opneemt. Eerder lanceerde Vodafone al speciale iPad-abonnementen.

Vodafone introduceert voor deze tablet, waarmee ook gebeld kan worden, een nieuw abonnement; het MBB (Mobiel Breedband) + Bel + SMS abonnement. Dit abonnement kost 40,- in de maand met een bijbetaling van 329,- voor de Samsung Galaxy Tab. Het 2-jarige abonnement bevat 2,5GB data per maand met een maximale netwerksnelheid van 14,4Mbps en 50 belminuten of sms'jes waarmee beeldbellen ook mogelijk is. Het toestel is los beschikbaar voor 749,-.

De Galaxy Tab is online te bestellen via de webshop van Vodafone en is beschikbaar in de Vodafone winkels. De Galaxy Tab zal in combinatie met een Vodafone MBB abonnement ook via bol.com verkrijgbaar zijn.

"Door het aanbieden van deze tablet met bijbehorende nieuwe abonnementsvorm voor onze klanten, streven we onze ambities op het gebied van mobiele internetoplossingen na," aldus Bart Hofker, Directeur Consumentenmarkt bij Vodafone Nederland. "Ons betrouwbare en snelle netwerk in combinatie met deze tablet zorgt voor een optimale internet ervaring."

Naast het MBB + Bel + SMS abonnement kan het toestel ook aangeschaft worden in combinatie met een bestaand Mobiel Breedband abonnement. Afhankelijk van het type abonnement is de Samsung Galaxy Tab beschikbaar vanaf 0,-.

portablegear.nl