Interessant:

Push Gmail-app voor iPhone

nieuws 24 augustus 2010 om 12:24

Google heeft een update van de Google Mobile App voor de iPhone gelanceerd; hiermee ontvang je direct push-notificaties van Gmail en Google Calender op je iPhone.

Gmail-gebruikers konden al wel push-notificaties van hun e-mail ontvangen op de iPhone, maar alleen via een omweg via Microsoft Exchange. Deze omslachtige praktijk is nu verleden tijd: de nieuwe Gmail-applicatie ondersteunt nu zelf push-notificaties. Helaas kan je nog altijd niet push-notificaties ontvangen van meerdere accounts; je kan slechts één Gmail-account instellen. Als je daarnaast echter ook de oorspronkelijke mail-applicatie van de iPhone gebruikt, kan je wel push-notificaties van twee verschillende mail-accounts naast elkaar ontvangen.

De Google Mobile App-update biedt niet alleen push-notificaties van Gmail, maar ook van Google Calender. Je afspraken verschijnen dan direct op het scherm op het moment dat je er heen moet.

De gratis Google Mobile App-update is te vinden in de Britse App Store als je zoekt op 'Google Mobile App'; Nederland volgt waarschijnlijk binnenkort. Uiteraard is de vernieuwde app ook geschikt voor de nieuwe iPhone 4.

Google Mobile Blog


Gerelateerde producten