Interessant:

Samsung Galaxy S ondersteunt Swype

nieuws 23 juni 2010 om 09:36

De Samsung Galaxy S (i9000), Samsungs nieuwste high-end Android-smartphone, ondersteunt de Swype-technologie waarmee je razendsnel berichtjes kan typen.

Swype is een nieuwe snellere manier van tekstinvoer op je telefoon. Met Swype schrijf je een woord met één vingerbeweging zonder je vinger van het scherm te halen. Door de herkenning van 'geswypte' patronen worden woorden sneller geformuleerd. Hierdoor is het mogelijk 1,5 keer sneller tekst in te voeren dan op een regulier qwerty-toetsenbord.

Samsung en Nokia hebben veel geld geinvesteerd in de Swype-technologie en van deze fabrikanten komen dan ook exclusief de eerste toestellen die de techniek standaard ondersteunen. De Samsung Galaxy S (i9000) heeft de primeur en ongetwijfeld volgen binnenkort meer toestellen met Swype-ondersteuning.

De Samsung Galaxy S is een Android 2.1-smartphone met een helder super-AMOLED-display, een 5 megapixel camera met HD-video recording, een krachtige 1GHz processor, Social Hub voor contact met sociale netwerken en met Layar, waarmee je via de camera van de telefoon real-life kan zien wat er in je omgeving gebeurt.

Let op: eerder meldde PortableGear abusievelijk dat de Samsung Wave ook Swype zou ondersteunen. Dat is echter niet het geval.

portablegear.nl