Interessant:

Dell Alienware M11X krijgt Intel Core i7-processor

nieuws 9 juni 2010 om 11:00

Dell heeft de populaire Alienware M11X gaming laptop een performance boost gegeven; de 11-inch laptop is nu voorzien van een Intel Core i7- of i5-processor.

Ook beschikt de laptop nu over de nieuwe NVIDIA Optimus Technologie. Volgens Dell is de Dell Alienware M11X met de nieuwe technologieen nu de krachtigste 11-inch gaming notebook ter wereld. Met de NVIDIA Optimus Technologie is het mogelijk om dynamisch te wisselen tussen de 1GB NVIDIA GeForce GT 335M-videokaart en de Intel Graphics Media Accelerator. Door gebruik te maken van de standaard Intel-processor bij applicaties met minder grafische eisen (bijvoorbeeld tekstverwerking), wordt de accuduur verlengd.

"De Alienware M11X is de perfecte laptop voor op reis voor iedereen die de meest recente en veeleisende games in high-definition wil spelen. Met de nieuwe Core i7-processor en de high-performace grafische kaart die automatisch aanspringt - wanneer nodig - krijgen gamers een fantastische visuele ervaring en veel actie zonder te hoeven inleveren op de accuduur bij minder intensieve activiteiten", aldus Arthur Lewis, general manager bij Dell.

De Dell Alienware M11X is verkrijgbaar via de website van Dell. De startprijs (voor modellen met een Intel Core i5-processor) is 999 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten