Interessant:

Komst Windows Mobile 7 bevestigd

nieuws 29 januari 2010 om 10:34

Na vorig jaar op het Mobile World Congress Windows Mobile 6.5 te hebben aangekondigd, zal Microsoft dit jaar zo goed als zeker Windows Mobile 7 op het congres aankondigen.

Een belangrijke man, CEO Peter Klein, binnen Microsoft heeft gezegd dat het zo goed als zeker is dat Microsoft Windows Mobile 7, waarover al langere tijd geruchten gaan, op het Mobile World Congress 2010 aankondigt.

Windows Mobile 7 wordt de opvolger van het pas vorig jaar geintroduceerde Windows Mobile 6.5. Verwacht wordt dat Windows Mobile 7 integratie biedt met verschillende Zune-diensten, Facebook, Twitter en met Xbox Live. Er zou wel een behoorlijke high-end telefoon voor nodig zijn om Windows Mobile 7 fatsoenlijk te kunnen draaien: minstens een 1Ghz-processor en een 800 x 480 touchscreen.

Natuurlijk is het nog even afwachten op officiŽle aankondiging op het Mobile World Congress 2010 in februari voordat de speculaties bevestigd kunnen worden. LG en HTC zullen waarschijnlijk de eerste fabrikanten zijn met een Windows Mobile 7-smartphone.

Electronista