Interessant:

LG GM750 exclusief verkrijgbaar via Vodafone

nieuws 15 september 2009 om 15:13

LG en en Vodafone hebben officieel de LG GM750 Windows Phone geintroduceerd; deze touchscreen-smartphone draait op Windows Mobile 6.5.

De smartphone biedt onder andere snel internet, directe toegang tot privť- en zakelijke e-mail en eenvoudige synchronisatiemogelijkheden voor de agenda. Dit alles verpakt in een strak en slank toestel.

Met de S-Class-gebruikersinterface van LG (bekend van de Arena, Crystal en Viewty Smart) en een snelle internetverbinding via het mobiele-breedbandnetwerk van Vodafone, of via WiFi heb je informatie altijd bij de hand. Het grote 3-inch touchscreen maakt de bediening uiterst eenvoudig. Of je nu op internet browst, sms't, een memo schrijft of navigeert met de ingebouwde GPS-functie. Microsoft Exchange ActiveSync-e-mail zorgt ervoor dat je nooit meer een e-mail mist. De smartphone is verder voorzien van een 5 megapixel camera.

LG GM750

De intuÔtieve gebruikersinterface van Windows Mobile 6.5 is eenvoudig te personaliseren. Met een gepersonaliseerde achtergrond of designthema en een eigen startscherm creŽren Vodafone-klanten hun eigen look-and-feel.

Met Windows Marketplace for Mobile kan je applicaties direct op je telefoon downloaden. Met de gratis My Phone-dienst maak je daarnaast automatisch back-ups van foto's, muziek en sms'jes en synchroniseer je deze met je pc. Met Windows Live check je je Hotmail-account of chat je met vrienden.

De LG GM750 Windows Phone is in eerste instantie in zeven landen verkrijgbaar: Nederland, Duitsland, Griekenland, ItaliŽ, Spanje en Groot-BrittanniŽ, en in Frankrijk via SFR. Ook in andere landen zullen LG, Microsoft en Vodafone de telefoon binnenkort introduceren. Eerder deze week introduceerde met de LG GW620 nog de eerste LG Android-telefoon.

portablegear.nl