Interessant:

Sendo kondigt S300 aan

nieuws 17 maart 2003 om 08:04

De S300 biedt eenvoudig te gebruiken technologie en mogelijkheden voor spraak- en tekstcommunicatie. Hierdoor is het toestel perfect geschikt als toegankelijk instapmodel.

"Het succes van de S200 heeft ons een sterke positie in de markt voor consumententelefoons opgeleverd", zegt Ron Schaeffer, Hoofd van Product Strategy & Planning bij Sendo. "De prestaties en het uiterlijk van deze mobiele telefoon bleken vooral aantrekkelijk voor consumenten die hun eerste of tweede telefoon aanschaffen. Sendo is een voorname leverancier geworden, vooral voor operators die nieuwe klanten willen werven. De introductie van de S300 breidt de acquisitiemogelijkheden van operators verder uit. Later dit jaar introduceren we GPRS en WAP in dit marktsegment om de omzetmogelijkheden voor onze partners verder te vergroten."



De dual-band GSM-telefoon is een nieuwe en kleinere uitvoering dan de S200. De S300 is zeer compact (79 cm³) en weegt slechts 90 gram. Deze telefoon heeft een stand-by tijd van tussen de 120 en 260 uur en er kan tussen de 130 en 300 minuten mee worden gebeld.

De S300 biedt een eenvoudig te gebruiken interface die aan persoonlijke wensen is aan te passen. Gebruikers kunnen ringtones, screensavers en iconen downloaden en deze koppelen aan menu-iconen, het telefoonboek of het screensaver-scherm.

Andere kenmerken De S300 wordt geleverd in diverse kleuren en biedt vier spelletjes, 40 standaard-ringtones en tien plaatsen voor gedownloade ringtones, SMS-invoer met woordenlijst (T9®), SMS-chat en een alarmklok.

Vanaf het tweede kwartaal van 2003 zal de S300 in een aantal Europese landen verkrijgbaar zijn.

portablegear.nl