Interessant:

Medion introduceert GoPal P4445

nieuws 16 september 2009 om 09:30

Medion heeft de GoPal P4445 geintroduceerd; dit nieuwe navigatiesysteem is uitgerust met de nieuwe GoPal 5-navigatiesoftware en heeft een verbeterd design.

De Medion GoPal P4445 heeft een groot 4,7 inch scherm is uitgerust met Comfort Light, waardoor het scherm prettiger wordt verlicht en beter is af te lezen.

Daarbij is de Medion GoPal P4445 uitgerust met een 'help'-knop waarmee je met één druk op de knop snel extra informatie over de menu's kan krijgen. Verder heeft dit navigatiesysteem ook extra functionaliteit om ongelukken zoveel mogelijk te voorkomen. Denk aan rijstrookalarmering, stembesturing en een sensor voor vingerafdrukherkenning voor de bescherming van persoonlijke informatie.

Medion GoPal P4445

De GoPal P4445 beschikt over TMC of TMCpro waarmee je tijdens het rijden nog actuele route-informatie krijgt over files zodat ze vervelende vertragingen kunnen voorkomen. Daarnaast beschikt de routeplanning over slimme routefunctionaliteit, die de route berekent naar de bestemming op basis van historische verkeersgegevens over het weggebruik. Hierbij houdt het apparaat rekening met de tijd en dag van de week.

Verder is deze nieuwe Medion GPS voorzien van FM-zender, Bluetooth (om handsfree mee te bellen), mp3-speler, reisgids en picture-viewer. Als extra aardigheid kan je er sudoku op spelen. Tegelijkertijd met de P4445 introduceerde Medion overigens de GoPal E4145, E4245, E4445 en P4245, maar deze komen voorlopig niet naar Nederland.

De Medion GoPal P4445 beschikt over voorgeïnstalleerd kaartmateriaal voor 43 landen in West- en Oost Europa en is voor 179 euro exclusief te koop bij Halfords.

portablegear.nl