Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Nec n22i 1 Foto Nec n22i 2

Inleiding

De Nec N22i is het tweede iMode toestel van Nec dat door KPN op de markt wordt gebracht. Uitgerust met 2 schermen en 40 kanaals polyfone ringtones.

Apparaat & afmetingen

De Nec n22i is een telefoon met een gewicht van 110 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 10,10 x 4,80 x 2,70 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 200 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 200 uur.

Bel- & datafuncties

De Nec n22i ondersteunt GSM 900 en 1800 MHz netwerken. Met de n22i kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Nec n22i kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Nec n22i heeft geen intern geheugen. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. Om de Nec n22i met je PC te verbinden heb je een speciale Nec datakabel nodig.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Nec n22i is uitgerust met een LCD kleurenscherm (4.096 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor telefoons. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn.

Prijzen en beoordelingen Nec n22i

Van de Nec n22i staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Nec n22i beschikbaar.

Specificaties Nec n22i

Algemeen
ProductNec n22i
Aankondiging2003
Verkoopstart2003
Design
Kleuren

Gewicht110 gram
Afmetingen101,0 x 48,0 x 27,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortLCD
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingNee