Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.3
Opslag MB
Scherm4,5" (326 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Motorola Moto G 1 Foto Motorola Moto G 2 Foto Motorola Moto G 3 Foto Motorola Moto G 4
De Motorola Moto G biedt ongelooflijk veel waar voor zijn geld, met een een HD-scherm en quad-core prestaties waar gelijkgeprijsde concurrentie alleen maar van kan dromen.
mobilechoiceuk.com | november 2013

De Motorola Moto G is een van de beste telefoons van het jaar en de eerste (simlockvrije) smartphone met deze indrukwekkende kwaliteiten voor dit lage prijskaartje. De lage prijs is echt een mirakel.
trustedreviews.com | november 2013

De Motorola Moto G heeft een scherm, een processor, een bouwkwaliteit en een accuduur die veel duurdere concurrenten jaloers zal maken. Tenzij je per se 4G-connectiviteit wil (of de luxe van een dure smartphone), is de Moto G een absolute aanrader. Voor deze lage prijs is er geen concurrent.
cnet.co.uk | november 2013

De Motorola Moto G is voor zijn prijs een fantastisch apparaat. Het toestel heeft een prachtig display met helder, levendig en gedetailleerd beeld, de geluidskwaliteit is uitstekend en de accu kan 14 uur mee. Er zijn tekortkomingen, zoals het missen van een microSD-kaartslot en 4G-support, maar voor deze prijs is dat geen enkel probleem.
pocket-lint.co.uk | november 2013

De Motorola Moto G is een uitstekende, goedkope smartphone die we absoluut kunnen aanbevelen. Het is de beste budget-telefoon die momenteel op de markt is.
techradar.com | november 2013

De Motorola Moto G ondersteunt geen 4G, maar dat is slechts een klein minpunt als je je bedenkt dat je voor een zeer gering bedrag een smartphone met een fantastisch display, een quad-core processor en een gegarandeerde Android 4.4-softwareupdate in huis haalt.
t3.com | november 2013

De Motorola Moto G is de best gebouwde, simlockvrije smartphone die je voor dit aantrekkelijke prijskaartje kan krijgen.
pcmag.com | november 2013

De Motorola Moto G is dankzij de vloeiende prestaties, het fraaie design en de lage prijs een van de betere budget-smartphones op de markt.
laptopmag.com | november 2013