Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Motorola Moto 360 1 Foto Motorola Moto 360 2 Foto Motorola Moto 360 3 Foto Motorola Moto 360 4 Foto Motorola Moto 360 5
De Motorola Moto 360 is verrassend nuttig in dagelijks gebruik en wij hadden niet de problemen met de batterijduur die anderen ondervonden. De alerts op de pols zijn overtuigend, evenals de fitness-mogelijkheden. Het Google Wear-besturingssysteem verkeert echter nog duidelijk in de beginfase.
t3.com | maart 2014

De Motorola Moto 360 is een zeer fraaie smartwatch met Google's intelligente Google Wear-software. Je krijgt praktische alerts om je pols, maar de vreselijke batterijduur en trage processor stellen teleur.
techradar.com | maart 2014

De Motorola Moto 360 biedt tijdens gebruik wel enkele fijne momenten, maar het algehele gevoel is toch dat het allemaal nog beter kan. De Moto 360 moet het uithangbord zijn voor het Android Wear-besturingssysteem, maar het voelt toch vooral als een smartwatch waarop je alleen de tijd bekijkt.
pocket-lint.co.uk | maart 2014

De Motorola Moto 360 is niet de Android Wear-smartwatch waarop je hebt zitten wachten. De zwakke batterijduur, de technische gebreken en het lompe frame maken Motorola's eerste smartwatch geen topper.
pcworld.com | maart 2014

De Motorola Moto 360 is met zijn ronde display, behuizing van edelmetaal en lederen polsband een van de fraaiste Android Wear-smartwatches op de markt. Maar qua functieomvang onderscheidt het toestel zich niet echt van de concurrentie.
chip.de | maart 2014

De Motorola Moto 360 is niet de smartwatch die we hadden gehoopt, en het Android Wear-besturingssysteem moet nog veel veranderingen ondergaan om ons te overtuigen.
trustedreviews.com | maart 2014