Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm3,0"
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Microsoft Zune 1 Foto Microsoft Zune 2 Foto Microsoft Zune 3 Foto Microsoft Zune 4 Foto Microsoft Zune 5 Foto Microsoft Zune 6 Foto Microsoft Zune 7 Foto Microsoft Zune 8 Foto Microsoft Zune 9 Foto Microsoft Zune 10 Foto Microsoft Zune 11

Inleiding

De Microsoft Zune is Microsoft's eerste eigen mediaspeler. De Zune mediaspeler integreert volledig met de Zune muziekdienst en Zune muzieksoftware. Met de Zune mediaspeler kun je muziek en video's afspelen en foto's bekijken. Deze media wordt opgeslagen op een 30 gigabyte mini harddisk. Dankzij de ingebouwde WiFi-module, kun je draadloos muziek delen met andere Zune-bezitters. Microsoft biedt de Zune aan in de kleuren zwart, wit en bruin.

Apparaat & afmetingen

De Microsoft Zune is een harddisk mediaspeler met een gewicht van 159 gram. De afmetingen van de speler zijn 11,20 x 6,10 x 1,50 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 14 uur achtereenvolgens. De Microsoft Zune is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en bruin.

Geheugen en connectivity

De Microsoft Zune heeft 30 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Zune ondersteunt verder nog WiFi, zodat je draadloos bestanden met je PC en anderen kan delen.

Multimedia

Met de Microsoft Zune kan je zowel audio (WMA, MP3 en AAC) als video (WMV9 en MPEG4) bestanden mobiel luisteren en bekijken. Met de ingebouwde fotoviewer kan je bovendien JPEG foto's bekijken. De foto's en video's zijn te bekijken op een 3,0\" scherm met een resolutie van 320 x 240 pixels. Deze Microsoft heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Prijzen en beoordelingen Microsoft Zune

Van de Microsoft Zune staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Microsoft Zune is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,0. Lees in het Microsoft Zune testoverzicht de test

Specificaties Microsoft Zune

Algemeen
ProductMicrosoft Zune
Aankondiging2007
Verkoopstart2007
Design
Kleuren

Gewicht159 gram
Afmetingen112,0 x 61,0 x 15,0 mm
Scherm
Scherm3,0"
Resolutie320 x 240px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag30 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenWMA, MP3, AAC
VideoformatenWMV9, MPEG4
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0