Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.4
Opslag MB
Scherm5,0" (445 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto LG Nexus 5 - 32 GB 1 Foto LG Nexus 5 - 32 GB 2
De LG Google Nexus 5 is de aantrekkelijkst geprijsde high-end Android-smartphone van het jaar. Afgezien van een matige batterijduur kan dit model alles wat duurdere smartphones ook kunnen.
trustedreviews.com | oktober 2013

De LG Google Nexus 5 biedt een uitstekend 5-inch Full HD-display, een zeer krachtige quad-core processor en de laatste versie van Android (4.4 KitKat). De specificaties zullen zelfs high-end concurrenten jaloers maken, terwijl de prijs lager is. De prijs/kwaliteitverhouding van de Nexus 5 is daarmee echt uitstekend, tenminste als je het niet erg vindt dat de camera teleurstellend is.
cnet.co.uk | oktober 2013

De LG Google Nexus 5 is een indrukwekkende smartphone van LG en Samsung, met een uitstekende prijs en solide prestaties, al schiet de camera tekort.
pcmag.com | oktober 2013

De LG Google Nexus 5 is de beste Nexus-smartphone tot op heden. In vergelijking met de voorganger is alles verbeterd. Ondanks de iets hogere prijs, is de prijs-kwaliteitverhouding toch nog beter dankzij de uitgebreidere specificaties. Het minimalistische design is niet alleen beter, maar ook stabieler. Toch is het apparaat niet perfect: het display is niet bijzonder helder, de accuduur is matig en de 8-megapixel camera maakt in vergelijking met de concurrentie weinig indrukwekkende foto's.
cnet.de | oktober 2013

De Nexus 5 levert snelle prestaties, een helder Full HD-display en veel nieuwe functionaliteiten in Android KitKat - en dat alles voor een betaalbare prijs.
laptopmag.com | oktober 2013

De Nexus 5 heeft enkele kleine problemen, maar niet genoeg om het toestel niet te kunnen aanraden. Een van de probleempjes is de gebrekkige camera, maar dit kan in de toekomst wellicht opgelost worden met een software-update. Echt bijzonder aan de Nexus 5 blijft de lage prijs waarvoor je zeer complete specificaties krijgt.
techradar.com | oktober 2013

De LG Google Nexus 5 is zonder twijfel de beste Nexus-telefoon tot dusverre en het is tevens één van de beste Android-smartphones die momenteel beschikbaar is. Daarnaast is het waarschijnlijk de beste telefoon die LG ooit gemaakt heeft.
t3.com | oktober 2013

De Nexus 5 biedt een degelijk platform voor Android 4.4. Het design is saai, maar de verbeterde functionaliteiten in Google's nieuwe OS, de supersnelle prestaties en de aantrekkelijke prijs zullen ongetwijfeld veel klanten lokken.
mobilechoiceuk.com | oktober 2013

De LG Google Nexus 5 biedt zeer mogelijkheden, zeker voor zijn aantrekkelijke prijs. Voor deze prijs krijg je een display met dezelfde kwaliteit als van veel duurdere concurrenten en een processor die soms nog wel krachtiger is. Aangezien het een Nexus-toestel is heb je ook geen last van bloatware (overbodige software) en zit je altijd op de eerste rang voor Android-updates. Aan de andere kant is het niet het fraaiste toestel op de markt.
pocket-lint.co.uk | oktober 2013