Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto LG Lifeband Touch 1 Foto LG Lifeband Touch 2 Foto LG Lifeband Touch 3

Wat is de LG Lifeband Touch?

De LG Lifeband Touch is een slimme activiteitentracker met een stijlvol, maar comfortabel ontwerp, die om de pols wordt gedragen. De Lifeband Touch heeft een asymmetrisch en flexibel ontwerp, waardoor het meer comfort en stijl biedt dan andere draagbare fitnesspolsbanden, aldus LG. Het apparaat beschikt over een OLED-touchscreen voor het weergeven van tijd, biometrische gegevens, inkomende gesprekken en muziekbedieningselementen. Dankzij de ingebouwde snelheidsmeter en hoogtemeter kan de Lifeband Touch nauwkeurig belangrijke prestatie-indicatoren meten, zoals afstand, snelheid, aantal stappen, verbruikte calorieŽn en verwacht tempo. Al deze informatie is zichtbaar met een veeg van een vinger op het OLED-beeldscherm. Het scherm schakelt automatisch in wanneer de drager zijn of haar pols draait. De Lifeband Touch kan via Bluetooth worden gekoppeld met een smartphone, met LG's Heart Reate Earphones of met andere apparaten voor het verzenden en ontvangen van gegevens.

Wat vinden wij van de LG Lifeband Touch?

Stijl kan de LG Lifeband Touch niet ontzegd worden: het is een van de fraaist ontworpen activiteitentrackers op de markt. Handig is dat de Lifeband Touch ook beschikt over tijdweergave en smartwatch-achtige functies, zoals de weergave van inkomende gesprekken en de muziekbedieningselementen. De overige functies zijn echter niet afwijkend van andere activity trackers en daarmee is de Lifeband Touch alleen geschikt voor sportieve gebruikers Ė sportieve gebruikers met gevoel voor stijl, dat dan weer wel.

Prijzen en beoordelingen LG Lifeband Touch

Van de LG Lifeband Touch staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de LG Lifeband Touch beschikbaar.

Specificaties LG Lifeband Touch

Algemeen
ProductLG Lifeband Touch
Aankondiging2010
Verkoopstart2010
Design
Kleuren

GewichtNee
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
VerbindingNee