Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag MB
Scherm5,2" (424 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto LG G2 1 Foto LG G2 2 Foto LG G2 3 Foto LG G2 4 Foto LG G2 5 Foto LG G2 6
De LG G2 is eenvoudigweg een prima concurrent voor alle andere high-end smartphones op de markt. De 'vreemde' toetsenlayout werkt voor ons prima, zeker in combinatie met enkele slimme touch-functies die goed doordacht zijn. De telefoon voelt goed aan en ziet er prima uit en werkt zoals een smartphone moet werken.
pocket-lint.co.uk | juli 2013

De LG G2 biedt een fantastische accuduur, supersnelle prestaties en nuttige multitasking-functionaliteiten, maar het design met alle toetsen aan de achterzijde roept gemengde gevoelens op.
laptopmag.com | juli 2013

De LG G2 biedt enorm veel nuttige en innovatieve functionaliteiten en het 5,2-inch HD display en de 13-megapixel camera zijn de beste die je op een smartphone kan vinden.
mobilechoiceuk.com | juli 2013

De LG G2 is een indrukwekkende comeback van LG op de smartphone-markt, maar het toestel is nog niet perfect. Het is een waardige rivaal voor de Galaxy S4 en de HTC One, maar door de plastic bouw, de vreemde toetsenplaatsing en de niet zo fantastische camera hoeft de concurrentie zich nog geen echte zorgen te maken.
trustedreviews.com | juli 2013

De LG G2 is op papier een van de beste smartphones van het moment. Bij alledaags gebruik toont het toestel echter enkele tekortkomingen.
t3.com | juli 2013

De LG G2 is supergroot en superkrachtig, maar is toch geen waardige rivaal voor de Samsung Galaxy S4.
pcmag.com | juli 2013

De LG G2 is een van de beste Android-smartphones op de markt. Als je kan leven met de waardeloze plaatsing van de toetsen - en dat kan - zal je het toestel fantastisch vinden.
techradar.com | juli 2013

De LG G2 is een van de krachtigste Android-smartphones op de markt, maar ziet er niet zo fraai uit als de concurrentie (de plaatsing van de toetsen zal sommige gebruikers irriteren), maar het display is fantastisch, de accuduur is uitstekend en de processor is supersnel.
cnet.co.uk | juli 2013