Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto LG G Watch 1 Foto LG G Watch 2 Foto LG G Watch 3
De LG G Watch toont het potentieel van Android Wear, maar de hardware is niet geweldig. Het is nog altijd wachten op de definitieve smartwatch.
trustedreviews.com | maart 2014

De LG G Watch is dankzij een prettig prijskaartje voor het grote publiek toegankelijk. Het is een uitstekend instapmodel als Android Wear-smartwatch. Maar het is niet de smartwatch-ervaring waar we op hebben zitten wachten. De eenvoudige interactie met Android Wear is prettig, maar is wel te afhankelijk van voice-input. Als je niet kan wachten op een Android Wear-toestel, is de G Watch een degelijke keuze. Anders kan je nog beter even wachten op een smartwatch met een langere batterijduur en een beter scherm.
pocket-lint.co.uk | maart 2014

De LG G Watch demonstreert dat Android Wear een uitstekend platform is, maar wij adviseren je eerst even naar de concurrentie te kijken alvorens deze smartwatch in huis te halen.
t3.com | maart 2014

De LG G Watch is een leuke gadget, maar maakt niet echt indruk door het gebrekkige design en enkele softwareproblemen.
techradar.com | maart 2014

De LG G Watch is beter dan de meeste smartwatches van Samsung, en heeft een lagere prijs. Maar het is niet een smartwatch voor iedereen, en er zijn nog te veel frustraties en tekortkomingen.
mobilechoiceuk.com | maart 2014