Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm7,0"
Touchscreen
Opslag MB
WiFi
Foto Kobo Libra H2O 1 Foto Kobo Libra H2O 2 Foto Kobo Libra H2O 3

Inleiding

De Kobo Libra H2O, is een waterdichte high-end e-reader voor jarenlang leesplezier. De e-reader is in september 2019 aangekondigd en is makkelijk te bedienen, dankzij de ergonomische, met één hand bestuurbare knoppen voor het omslaan van de pagina's. Handig is de multifunctionele sleepcover, die niet alleen ter bescherming, maar ook als leesstandaard kan worden gebruikt, zowel in portret- als landschapsmodus. De Kobo Libra H2O heeft een opslagruimte voor 6.000 boeken en weegt nog geen 200 gram.

Haarscherp scherm

Met een 7 inch Carta E Ink HD-touchscreen en een resolutie van 1680 x 1264 300 ppi biedt de Kobo Libra H2O een leeservaring in hoge resolutie. Het apparaat heeft een formaat van 144 mm breed en 159 mm hoog. Het apparaat is 7,8 mm dik. De Kobo Libra H2O is met slechts 192 gram één van de lichtste apparaten uit de Kobo-familie, geschikt om urenlang comfortabel te lezen.

De voordelen van ComfortLight PRO

Kobo Libra H2O beschikt over ComfortLight PRO-technologie om de blootstelling aan blauw licht, wat de slaap negatief kan beïnvloeden, te verminderen. Met de Kobo Libra H2O houdt je boek je ’s nachts misschien wakker, maar je apparaat doet dat niet. De automatische instelling bootst de natuurlijke progressie van de zon na en geeft de optimale helderheid en tint op basis van het tijdstip van de dag. Je kan ook je eigen lichtinstelling kiezen op basis van je persoonlijke voorkeur.

Waterdicht

De Kobo Libra H2O is perfect voor op het strand of in bad vanwege de HZO Protection-waterbestendigheid. Dit betekent dat het apparaat voldoet aan de vereisten van de IPX8-classificatie (tot 60 minuten waterdicht in water tot een diepte van 2m).

Perfect duo met Kobo Plus

Met het Kobo Plus abonnement van Kobo en bol.com kan je in Nederland en België onbeperkt lezen en luisteren voor een vast bedrag per maand. Binnen het aanbod van ruim 365.000 e-books en meer dan 31.000 luisterboeken, met internationale bestsellers, Nederlandse auteurs en eigen Kobo Originals, is er voor iedereen wel wat te lezen. E-books kunnen via Kobo e-readers, de bol.com en Kobo leesapp en via de shops van bol.com en Kobo gekocht en moeiteloos gelezen worden op smartphone en Kobo e-readers. Luisteren kan via de app voor smartphone en tablet.

Nieuwe functies Kobo Libra H2O

  • Verbeterde navigatiebalk. Blader eenvoudig heen en weer door het e-book zonder de huidige pagina te verliezen. Deze wordt aangegeven met een zwarte stip om gemakkelijk weer terug te keren.
  • Paginapreview. Gebruik de voorbeeldpagina om snel andere delen van het boek te scannen en navigeer eenvoudig naar de desbetreffende pagina door op het voorbeeldvenster te tikken.
  • Bijgewerkte kop- en voetteksten. Deze geven tegelijkertijd de hoofdstuk- en boekvoortgang weer, zodat altijd te zien is hoe ver de lezer in het boek is.
  • Voortgangsbalk. Een dunne zwarte balk onderaan het scherm toont in één oogopslag waar de lezer zich in het e-book bevindt.
  • Verbeterd menu.  De navigatiebalk is nu onderdeel van het menu zodat de lezer beter weet waar deze zich in het boek bevindt. Annotaties (notities, markeringen en bladwijzers) zijn gemakkelijker toegankelijk door op het annotatiepictogram onderaan het scherm te tikken.

Prijzen en beoordelingen Kobo Libra H2O

Van de Kobo Libra H2O staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Kobo Libra H2O is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,0. Lees in het Kobo Libra H2O testoverzicht de test

Specificaties Kobo Libra H2O

Algemeen
ProductKobo Libra H2O
Aankondiging2019
Verkoopstart2019
Design
Kleuren

Gewicht192 gram
Afmetingen144,0 x 159,0 x 7,8 mm
Waterdicht
Scherm
Scherm7,0"
Touchscreen
Resolutie1.680 x 1.264px
Schermsoorte-ink Carta
Geheugen
Opslag8 GB
Uitbreidbaar
Formatenepub, pdf, mobi, txt, html
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
VerbindingmicroUSB