Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm7,8"
Touchscreen
Opslag MB
WiFi
Foto Kobo Aura ONE 1 Foto Kobo Aura ONE 2 Foto Kobo Aura ONE 3 Foto Kobo Aura ONE 4 Foto Kobo Aura ONE 5 Foto Kobo Aura ONE 6

Inleiding

De Kobo Aura ONE is een 7,8-inch waterdichte e-reader met adaptieve ComfortLight PRO†schermverlichting. Net als de waterbestendige Kobo Aura H2Oheeft de Kobo Aura ONE nu ook de Kobo HZO Protection, wat gelijk staat aan een IPX8 duurzaamheidsklasse. De coatingtechnologie die aan de binnenkant van het apparaat is toegepast, zorgt ervoor dat de e-reader volledig onder water kan gaan zonder poortbedekkingen. Dankzij 8 GB opslagruimte kan je tot 6.000 e-books op de Kobo Aura ONE opslaan. Daarnaast geeft de batterijduur van een maand, bij normaal gebruik, boekenliefhebbers de gelegenheid om een boek volledig uit te lezen voordat opladen weer nodig is. Lezen is een makkie dankzij 512 MB RAM en de snelle Solo Lite-processor, waardoor pagina's omslaan snel en naadloos gaat.

ComfortLight PRO

Nieuw is ComfortLight PRO, een functie die de hoeveelheid blauw licht vermindert als er 's avonds wordt gelezen. Experts stellen dat apparaatgebruik in bed, en in het bijzonder het blauwe schermlicht, de kwaliteit van de slaap kan beÔnvloeden. Door de blootstelling aan blauw licht te verlagen, zorgt de verbeterde voorgrondverlichtingstechnologie van de Kobo Aura ONE ervoor dat je nachts kan lezen zonder dat dit impact heeft op je slaap. Omringende lichtsensoren detecteren automatisch de huidige lichtniveaus zodat op elk moment van de dag de optimale helderheid uitgezonden wordt.

Extra opties

Omdat elke lezer uniek is, biedt Kobo een leeservaring die voor elke lezer wat wils biedt. TypeGenius biedt aanpasbare lettertype-opties, waaronder exclusieve dikte- en scherpte-instellingen, met een keuze uit 50 lettergroottes en 11 lettertypen. Daarnaast kan je de marges aanpassen, passages markeren, notities maken en woorden opzoeken in het ingebouwde woordenboek. Met een boekencatalogus van wereldklasse op Kobo.com, bestaande uit meer dan 5 miljoen titels variŽrend van romantiek tot thrillers, biografieŽn, non-fictie en literaire fictie, zijn er opties voor iedereen; direct beschikbaar via de e-reader met een wifi-verbinding.

Prijzen en beoordelingen Kobo Aura ONE

Van de Kobo Aura ONE staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Kobo Aura ONE is door ťťn bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 10,0. Lees in het Kobo Aura ONE testoverzicht de test

Specificaties Kobo Aura ONE

Algemeen
ProductKobo Aura ONE
Aankondiging2016
Verkoopstart2016
Design
Kleuren

Gewicht230 gram
Afmetingen195,1 x 138,5 x 6,9 mm
Waterdicht
Scherm
Scherm7,8"
Touchscreen
Resolutie1.404 x 1.872px
Schermsoorte-ink Carta
Geheugen
Opslag8 GB
Uitbreidbaar
FormatenEPUB, EPUB3, PDF, MOBI
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
VerbindingmicroUSB