Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm7,0"
Touchscreen
Opslag MB
WiFi
Foto Kobo Arc 7 1 Foto Kobo Arc 7 2

Inleiding

De Kobo Arc 7 is een 7-inch e-reader met een 1,2GHz quad-core processor en het Android 4.2-besturingssysteem.†De tablet ondersteunt WiFi en Bluetooth 4.0 en komt met 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD). Via miniHDMI is de Arc 7 aan een HD-televisie te koppelen. Apps voor onder meer Facebook, Twitter, Skype, Pininterest, OfficeSuite Viewer, YouTube en Gmail zijn voorgeinstalleerd.†Tot slot is de Arc 7HD uitgerust met Kobo's hernieuwde 'Reading Life'-app, een social reading-applicatie die het mogelijk maakt nieuwe content te verzamelen en te ontdekken. Naast dit model is ook de Kobo Arc 7HD beschikbaar.

Apparaat & afmetingen

De Kobo Arc 7 weegt 360 gram. De afmetingen bedragen 19,4 x 12,2 x 1,0 centimeter. De Kobo Arc 7 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart. Boeken lees je op het 7,0\" LCD-scherm (1024 x 600 pixels) van de Kobo Arc 7. Dankzij het touchscreen is de ereader eenvoudig te bedienen. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor telefoons. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Deze eReader kan in ieder geval uit de voeten met het ePUB-eBook-formaat. JPG, PNG, BMP en MP4 images bekijk je ook probleemloos op de Kobo Arc 7. Met de Arc 7 luister je bovendien naar je favoriete muziek (MP3, AAC, AAC+, MP4, .3GP, FLAC, OGG:WAV, MID, H.263, H.264 en VP8).

Geheugen & connectivity

De Kobo Arc 7 heeft 8 GB intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van microUSB 2.0 overzetten van en naar je PC. Deze Kobo heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Prijzen en beoordelingen Kobo Arc 7

Van de Kobo Arc 7 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Kobo Arc 7 beschikbaar.

Specificaties Kobo Arc 7

Algemeen
ProductKobo Arc 7
Aankondiging2013
Verkoopstart2013
Design
Kleuren

Gewicht360 gram
Afmetingen194,0 x 122,0 x 10,0 mm
Waterdicht
Scherm
Scherm7,0"
Touchscreen
Resolutie1.024 x 600px
SchermsoortLCD
Geheugen
Opslag8 GB + microSD
Uitbreidbaar
FormatenePUB
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
VerbindingmicroUSB 2.0