Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm2,0"
OSToesteleigen
Opslag4 GB
WiFi
Foto iAUDIO 9 1 Foto iAUDIO 9 2

Inleiding

De Cowon iAUDIO 9 (beschikbaar met 4, 8 of 16GB opslaggheugen) is een mp3/mp4-speler met zeer compacte afmetingen die makkelijk in je broekzak past. Bijzonder is de Jet Effect-optie: hiermee kan je de audioweergave naar je eigen wensen instellen. Via TV-out is het mogelijk de speler op een televisie aan te sluiten (hiervoor moet je wel een apart kabeltje aanschaffen). De Cowon iAUDIO 9 beschikt ook over FM-radio. De muziekoverdracht van je computer naar de speler geschiedt middels Windows Explorer.

Apparaat & afmetingen

De iAUDIO 9 is een compacte mediaspeler met een gewicht van 40 gram. De afmetingen van de speler zijn 9,50 x 4,30 x 0,90 centimeter. De iAUDIO 9 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Geheugen en connectivity

De iAUDIO 9 is verkrijgbaar in geheugenuitvoeringen van 4 GB, 8 GB en 16 GB. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De iAUDIO 9 sluit je via USB aan op je computer.

Multimedia

Met de iAUDIO 9 kan je zowel audio (MP3, WAV, GLAC en WMA) als video (MPEG, AVI en WMV) bestanden mobiel luisteren en bekijken. Met de ingebouwde fotoviewer kan je bovendien JPEG foto's bekijken. De foto's en video's zijn te bekijken op een 2,0\" scherm met een resolutie van 320 x 240 pixels. Deze iAUDIO is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg.. Een voicerecorder ontbreekt echter.

Prijzen en beoordelingen iAUDIO 9

Van de iAUDIO 9 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De iAUDIO 9 is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 9,0. Lees in het iAUDIO 9 testoverzicht de test

Specificaties iAUDIO 9

Algemeen
ProductCowon iAUDIO 9
Aankondiging2009
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

Gewicht40 gram
Afmetingen95,0 x 43,0 x 9,0 mm
Scherm
Scherm2,0"
Resolutie320 x 240px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag4 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WAV, GLAC, WMA
VideoformatenMPEG, AVI, WMV
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB