Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Huawei Watch GT 2 1 Foto Huawei Watch GT 2 2 Foto Huawei Watch GT 2 3 Foto Huawei Watch GT 2 4

De Huawei Watch GT 2 is de opvolger van de Huawei Watch GT en is in september 2019 tijdens een groot internationaal persevent van Huawei gepresenteerd. De Watch GT 2 is uitgerust met Huawei's eigen Kirin A1-chipset om de levensduur van de batterij te verbeteren. De Kirin A1-chipset integreert een geavanceerde bluetooth processor, een krachtige audio processor en een applicatie processor met een zeer laag stroomverbruik en een aparte energiebeheer unit. De applicatie processor gebruikt de Cortex-M7-processor om een ultra-laag energieverbruik te bereiken. De Huawei Watch GT 2 ondersteunt bluetooth-oproepen tot 150 meter. De watch ondersteunt ook het telefoonboek waarmee de contactgegevens opgeslagen worden en gemakkelijk te vinden zijn. Tegelijkertijd wordt het horloge geleverd met een groot geheugen, met ruimte voor 500 mp3-nummers.

Accucapaciteit

De Huawei Watch GT 2 46mm-serie kan tot twee weken ononderbroken gebruikt worden in een situatie waarbij de intelligente hartslagmonitor en de meldingen/notificaties aan staan, ‘s nachts de scientific sleepingmode aan staat en per week maximaal 30 minuten Bluetooth gesprekken gevoerd worden, 30 minuten muziek afgespeeld wordt en tot 90 minuten gesport wordt. In de classic mode functioneert de Huawei Watch GT 2 42mm tot een week lang ononderbroken. Beide horloges hebben een aanzienlijk verbeterde batterijduur in de GPS-sportmodus. De 46mm watch bereikt een batterijduur van 30 uur in de GPS-sportmodus en de 42mm watch bereikt een batterijduur van 15 uur.

Sport en gezondheid

In de sportmodus is de Huawei Watch GT 2 te gebruiken bij verschillende buitensporten (hardlopen, wandelen, hiken, trail running, fietsen, open water zwemmen, triathlon) en binnensporten (wandelen, hardlopen, fietsen, zwembad zwemmen, roeimachine, vrije training, crosstrainer). Voor deze sporten biedt het horloge een full-scale monitoring van ongeveer 190 soorten gegevens. De watch biedt data analyses voorafgaand aan het sporten, gegevens analyses tijdens het sporten en geeft advies achteraf. Buiten de sportmodus wordt de gebruiker gewaarschuwd als de hartslag hoger is dan 100 bpm of minder dan 50 bpm voor langer dan 10 minuten. Gebruikers kunnen de gegevens ook bekijken in de Huawei Sport- en Gezondheid App om de gezondheid real time in de gaten te houden.

TruSleep en TruRelax

Met Huawei TruSleep 2.0 bewaak je je slaapkwaliteit, je realtime hartslag, je kwaliteit van de ademhaling tijdens je slaap. Huawei TruRelax-technologie helpt je bij het verlichten van stress. Daarnaast heeft het ook een waarschuwing, die de gebruiker eraan herinnert om na een bepaalde tijd op te staan en zich te verplaatsen. Bij speciale gelegenheden kan het alarm worden uitgeschakeld. Ook het aantal stappen die elke dag gezet worden, de verbrande calorieën en het aantal keren dat er opgestaan wordt, registreren.

Prijzen en beoordelingen Huawei Watch GT 2

Van de Huawei Watch GT 2 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Huawei Watch GT 2 is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,0. Lees in het Huawei Watch GT 2 testoverzicht de test

Specificaties Huawei Watch GT 2

Algemeen
ProductHuawei Watch GT 2
Aankondiging2019
Verkoopstart2019
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
VerbindingUSB-C