Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag MB
Scherm4,7" (469 ppi)
Camera4,0 megapixel
Foto HTC One 1 Foto HTC One 2 Foto HTC One 3
De HTC One is voor ons geen verrassing, want HTC heeft een geschiedenis waarin het goede telefoons heeft gemaakt. De One is een fantastische Android-smartphone die zeker het overwegen waard is als je op zoek bent naar een premium-smartphone.
pocket-lint.co.uk | februari 2013

De HTC One is HTC's beste smartphone ooit, zonder twijfel. We durven zelfs te zeggen dat het momenteel de beste smartphone op de markt is. De Galaxy S3 komt echter wel dichtbij, vooral dankzij de lagere prijs. De HTC One biedt echter de beste functionaliteit, innovatie en algehele prestaties. Een aanrader.
techradar.com | februari 2013

De HTC One heeft een fantastisch design en een camera die goede prestaties biedt bij weinig licht. Daarnaast is de benadering van het homescreen verfrissend en zijn de speakers geweldig. Al met al een fantastische Android-smartphone.
laptopmag.com | februari 2013

De HTC One is waarschijnlijk een van de meest begeerde smartphones van het moment. De behuizing voelt fantastisch, het scherm is super, de prestaties zijn uitstekend en de Sense 5-interface biedt enkele interessante nieuwe functionaliteiten. De UltraPixel-camera is een beetje teleurstellend gezien de vele tamtam die erover is gemaakt bij de lancering, maar toont wel aan dat HTC een van de weinige mobiele bedrijven is die iets echt interessants durft te proberen.
trustedreviews.com | februari 2013

De HTC One is een all-round superster-smartphone, die een fraai design combineert met een vriendelijke interface en fantastische, originele functionaliteiten, zoals de Zoe-camera en de BoomSound-speakers.
mobilechoiceuk.com | februari 2013

De HTC One is de beste Android-smartphone die je momenteel kan kopen - en een goede concurrent voor de binnenkort te verschijnen Samsung Galaxy S4.
t3.com | februari 2013

De HTC One komt met Android Jelly Bean, de nieuwste Sense-interface, interessante camerafunctionaliteiten, een Full HD-display en een zeer sterke processor. Dit nieuwe vlaggenschipmodel-smartphone van HTC heeft ook een solide en fraaie behuizing. De HTC One is ongetwijfeld één van de beste smartphones op de markt.
cnet.de | februari 2013

De HTC One is een uitstekende, innovatieve en goed gebouwde telefoon: één van de beste smartphones van 2013.
pcmag.com | februari 2013