Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.4
Opslag MB
Scherm5,0" (441 ppi)
Camera4,0 megapixel
Foto HTC One M8 1 Foto HTC One M8 2 Foto HTC One M8 3 Foto HTC One M8 4 Foto HTC One M8 5
De HTC One M8 is wederom een fantastische smartphone met erg weinig zwakke punten.
techradar.com | maart 2014

De HTC One M8 is prachtig. Het toestel voelt niet te zwaar in de hand, maar heeft toch een prettig gevoel van gewicht. Het geborstelde metaal straalt een uitstekende bouwkwaliteit uit en de telefoon voelt robuust aan met enkele kleine verbeteringen ten opzichte van de originele HTC One.
t3.com | maart 2014

De HTC One M8 heeft een fantastisch design, een uitstekende accuduur en krachtige prestaties, waardoor het de beste Android-telefoon tot op heden is.
laptopmag.com | maart 2014

De HTC One M8 is een prachtige nieuwe uitvoering van de originele HTC Oneuit 2013, die we ook al zeer goed vonden. Het toestel is innovatief en verfijnd en dankzij veel nieuwe functionaliteiten is het een uitstekend voorbeeld van hoe een nieuw vlaggenschipmodel moet zijn. HTC heeft de lat voor Android-smartphones hiermee weer wat hoger gelegd.
pocket-lint.co.uk | maart 2014

De HTC One M8 is net zo fraai als geniaal: het is de beste Android-smartphone van het moment, waarmee HTC een nieuwe benchmark heeft gezet. HTC heeft absoluut aan de hoge vewachtingen voldaan en een waardige opvolger van de originele HTC One M7afgeleverd.
mobilechoiceuk.com | maart 2014

De HTC One M8 zet de hoge standaard, die gezet was door de originele HTC One M7, voort. De camera kan op enkele puntjes verbeterd worden, maar verder is het toestel een moderne klassieker.
trustedreviews.com | maart 2014

De HTC One M8 toont aan dat HTC nog altijd een van de beste makers van Android-smartphone is. Maar hoewel het een fantastische smartphone is, staan de fantastische concurrenten ook meteen om de hoek.
pcmag.com | maart 2014

De HTC One M8 is een logische doorontwikkeling van de originele HTC One (M7). De Taiwanese fabrikant heeft het concept behouden, maar alle zwakke punten (zoals het ontbreken van een microSD-kaartslot) verbeterd. Ook het design, de hardware en de ultrapixel-camera zijn verbeterd. De enige echte innovatie is de tweede camera die als dieptesensor functioneert, maar die slechts in een beperkt aantal functionaliteiten wordt gebruikt.
cnet.de | maart 2014

De HTC One M8 biedt eigenlijk alles wat je mag verwachten van een een high-end smartphone met een adviesprijs van 699 euro: een bijzonder fraai design, een groot en helder scherm, de allernieuwste software (Android 4.4 en HTC Sense 6), geavanceerde en handige functionaliteiten, uitstekende audio en een krachtige processor. Enige tegenvaller is de camera. Deze is niet slecht, maar is zeker niet zo indrukwekkend als HTC doet voorkomen. De Duo Camera is vooral een gimmick en wordt nog niet breed toegepast. Niettemin is de One M8 één van de beste en compleetste Android-smartphones die momenteel op de markt is.
portablegear.nl | maart 2014