Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSWindows Phone 8
Opslag MB
Scherm4,3" (342 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto HTC 8X 1 Foto HTC 8X 2 Foto HTC 8X 3 Foto HTC 8X 4 Foto HTC 8X 5 Foto HTC 8X 6 Foto HTC 8X 7 Foto HTC 8X 8 Foto HTC 8X 9 Foto HTC 8X 10
De HTC 8X loopt stuk op de hoge verwachtingen. Ook wij verwachtten veel, maar het is uiteindelijk slechts een matige smartphone, met een minder aantrekkelijke prijs dan de HTC 8S.
techradar.com | september 2012

De HTC 8X draait op Windows Phone 8, dat minder te customizen is dan Android, maar er is nog wel ruimte voor fabrikanten om er hun eigen stempel op te drukken. Helaas heeft HTC dat nagelaten en weinig speciale HTC-opties toegevoegd. Niettemin is het wel een fraai toestel dat erg plezierig in gebruik is.
t3.com | september 2012

De HTC 8X biedt krachtige camera's, een superhelder scherm en een prettig desin. Ook Beats Audio en de uitstekende integratie van Windows Phone 8 met sociale netwerken is prima. Enkel het beperkt aantal beschikbare apps en de korte accuduur zijn teleurstellend.
mobilechoiceuk.com | september 2012

De HTC 8X (Windows Phone 8X) heeft een prettig design, een 4,3-inch display en een dual-core processor. De Windows Phone 8 software is plezierig, maar biedt nog niet veel extra's ten opzichte van Android of iOS.
cnet.co.uk | september 2012

De HTC 8X is een slank en sexy toestel voor Microsofts flink verbeterde Windows Phone 8-besturingssysteem.
laptopmag.com | september 2012

De HTC 8X is uitstekend - mits apps je niet veel interesseren. De meest basale apps zijn er wel voor Windows Phone 8, maar toch missen we er nog enkele. Niettemin is de hardware solide en is het een aantrekkelijke smartphone. Nu moeten de app-developers nog overstag.
pocket-lint.co.uk | september 2012

De HTC 8X is een krachtig Windows Phone 8-toestel in een slanke en compacte behuizing.
pcmag.com | september 2012

De HTC Windows Phone 8X is een goede instap voor Microsofts Windows Phone 8-besturingssysteem. De specificaties zijn niet zo goed als van de Nokia Lumia 920, maar het prijskaartje is dan ook lager. Een voordeel is dat de 8X lichter en slanker is dan de enigszins lompe Lumia 920.
cnet.de | september 2012

De HTC 8X is een prima showcase voor Windows Phone 8 en biedt een hoge kwaliteit camera en Beats Audio in een prettig en kleurrijk design.
laptopmag.com | september 2012

De HTC 8X is de beste all-rounder Windows Phone 8-smartphone die we tot op heden getest hebben. Je krijgt andere (en iets minder complete) voorgeinstalleerde apps dan op de Nokia Lumia-telefoons, maar de hardware is beter dan van de bijna gelijkgeprijsde Nokia Lumia 820.
pcadvisor.co.uk | september 2012