Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Honor Band 5 1 Foto Honor Band 5 2 Foto Honor Band 5 3 Foto Honor Band 5 4 Foto Honor Band 5 5 Foto Honor Band 5 6

De Honor Band 5 is een aantrekkelijk geprijsde fitnesstracker (adviesprijs 30 euro) uit oktober 2019. De Band 5 heeft een AMOLED full colour touchscreen van 0,95 inch, meerdere sport- en fitnessmodi en tot 14 dagen gebruik met één batterijlading. TruSleep-technologie helpt slaapkwaliteit bij te houden en te bewaken en kan meer dan 200 suggesties geven om de slaapkwaliteit te verbeteren.

SpO2-monitoring

De Band 5 biedt Pulse Oxygen Saturation (SpO2) monitoring, die de zuurstofwaarde in het bloed meet. SpO2-meting van het bloed is een belangrijke indicator van de zuurstoftoevoer naar cellen en weefsels. Een goed zuurstofgehalte is nodig om je spieren energie te geven om goed te kunnen functioneren. Bloedzuurstofniveaus tussen 90% en 100% zijn normaal, terwijl een SpO2-waarde onder 89% een signaal kan zijn om te stoppen met trainen of medische hulp in te roepen. Met de Band 5 kan je deze waarde dus in de gaten houden.

Muziekbediening

Met de Band 5 bedien je ook muziek vanaf je pols. Als Music Control is ingeschakeld via de Huawei Health-app, kan je de Band 5 gebruiken om je favoriete muziek-app direct vanaf je pols te bekijken en te bedienen. Ondersteunde apps zijn onder andere Google Play Muziek, Spotify, YouTube, Shazam en Huawei-muziek. Muziekbediening op afstand is alleen compatibel met smartphones met Android 5.0 en hoger.

Prijzen en beoordelingen Honor Band 5

Van de Honor Band 5 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Honor Band 5 beschikbaar.

Specificaties Honor Band 5

Algemeen
ProductHonor Band 5
Aankondiging2019
Verkoopstart2019
Design
Kleuren

Gewicht22 gram
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
VerbindingOnbekend