Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm5,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin DriveLuxe 50 1

Inleiding

De Garmin DriveLuxe 50LMT-D is een†premium 5-inch luxe-navigatietoestel van Garmin. Dit autonavigatiesysteem biedt een magnetische steun met stroomvoorziening en een gestroomlijnd metalen ontwerp.†De magnetische steun met stroomvoorziening zorgt dat de DriveLuxe tijdens het rijden stevig op zijn plaats wordt gehouden en tevens wordt opgeladen. Dankzij de tweevoudige oriŽntatiefunctie kan je het toestel in zowel horizontale als verticale stand gebruiken. De DriveLuxe weet wanneer hij is gedraaid en past de schermweergave automatisch aan. De DriveLuxe 50 komt met gedetailleerde kaarten van Europa met gratis levenslange kaartupdates en levenslange digitale verkeersinformatie. Daarnaast kan je rekenen op gratis ondersteuning van Garmin DIGITAL Traffic via DAB, Garmins oplossing voor verkeersinformatie. Verder biedt de DriveLuxe 50 de mogelijkheid tot spraakgestuurde navigatie. Tevens is het mogelijk om het toestel via Bluetooth te synchroniseren met een smartphone, zodat je handsfree kan bellen en smartphone-meldingen (oproepen, sms-berichten en agendameldingen) op het DriveLuxe-scherm kan ontvangen.

Bestuurderswaarschuwingen

Alle autonavigatiesystemen binnen de Garmin Drive serie bieden bestuurderswaarschuwingen om veiliger rijgedrag en het vergroten van het omgevingsbewustzijn te stimuleren. Denk hierbij aan waarschuwingen voor het naderen van scherpe bochten, spoorwegovergangen, oversteekplaatsen van dieren en eenrichtingsverkeer, snelheidsveranderingen, verkeerde rijbaan en meer. Bestuurders ontvangen tevens een melding bij het naderen van snelheids- en roodlicht camera's. Naast verkeersinformatie met naderende file-informatie ontvang je tijdens langere autoritten vermoeidheidswaarschuwingen, op basis van je genomen pauzes, met mogelijke stopplaatsen.

Smartphone koppeling

De DriveLux beschikt over alle functies van Garmin Drive en voegt daar smartphone meldingen een een dashboard-camera aan toe. De Garmin DriveLuxe is ten slotte de premium luxe versie binnen de Drive serie. Hiermee kun je inkomende oproepen, tekstberichten en app meldingen op het scherm van het navigatie-systeem aflezen. Dankzij spraakgestuurde navigatie en Bluetooth technologie voor handsfree bellen hou je je handen veilig aan het stuur. Met Garmin DriveSmart heb je ook toegang tot live verkeersinformatie via de Smartphone Link app of DAB Traffic.

Apparaat & afmetingen

De Garmin DriveLuxe 50 is een navigatiesysteem met een gewicht van 231 gram. De afmetingen van de navigator zijn 14,1 x 8,0 x 1,6 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 14,1 x 8,0 x 1,6 centimeter. De Garmin DriveLuxe 50 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin DriveLuxe 50 is voorzien van een 5.00" breedbeeld touchscreen (800 x 480 pixels). Ook is het mogelijk om deze navigator te bedienen door middel van gesproken instructies, wat de rijveiligheid ten goede komt. Middels de ingebouwde TMC-ondersteuning kan je - gratis - live verkeersinformatie ontvangen op je navigatiesysteem. Dankzij de geÔntegreerde bluetooth module kan je de DriveLuxe 50 ook gebruiken als handsfreeset. Met de fm-zender kan je bovendien het geluid van het navigatiesysteem over de luidsprekers van je auto laten horen. Met de fm-zender kan je bovendien het geluid van het navigatiesysteem over de luidsprekers van je auto laten horen. De Garmin DriveLuxe 50 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De DriveLuxe 50 wordt geleverd met kaarten van Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin DriveLuxe 50

Van de Garmin DriveLuxe 50 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin DriveLuxe 50 beschikbaar.

Specificaties Garmin DriveLuxe 50

Algemeen
ProductGarmin DriveLuxe 50LMT-D
Aankondiging2016
Verkoopstart2016
Design
Kleuren

Gewicht231 gram
Afmetingen141,0 x 80,2 x 15,8 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm5,0"
Resolutie800 x 480px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB