Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Emporia SAFETY Plus 1

Inleiding

Emporia SAFETY Plus algemeen

De Emporia SAFETY Plus biedt een complete nieuwe reeks aan veiligheidsfuncties. Naast de noodtelefoontjes, stuurt de SAFETY PLus SMS-berichten, inclusief het adres en de GPS-positie van de persoon in nood, uit. Deze wordt gestuurd aan de personen die als ontvangers van noodoproepen in het telefoonboek van de telefoon staan opgeslagen. Op deze manier is de persoon in nood van snelle hulp verzekerd. De noodtelefoontjes kunnen ook gepleegd worden als de mobiele telefoon niet binnen handbereik is.

Polshorloge

Het speciaal voor de Emporia SAFETY Plus ontwikkelde polshorloge bevat ook een noodknop waarmee het noodsignaal eenvoudig uitgezonden kan worden. Het geluid van het noodsignaal is zeer luid zodat de kans groot is dat het signaal wordt opgepikt door omstanders. De mobiele telefoon van de persoon in nood schakelt automatisch op de luidspreker als er op de noodoproep gereageerd wordt.

Valsensor

De Emporia SAFTEY Plus bevat ook een speciale sensor die een val herkent en direct de noodoproepfunctie activeert. Je moet de telefoon hiervoor wel bij je dragen.

Apparaat & afmetingen

De Emporia SAFETY Plus is een seniorentelefoon met veiligheidsfuncties met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) -1 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden -1 uur.

Bel- & datafuncties

De Emporia SAFETY Plus ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Emporia SAFETY Plus kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De SAFETY Plus heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Scherm, camera & bediening

De Emporia SAFETY Plus is uitgerust met een TFT kleurenscherm. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn.

Besturingssysteem (OS)

De Emporia SAFETY Plus heeft een door Emporia zelf ontwikkeld besturingssysteem.

Prijzen en beoordelingen Emporia SAFETY Plus

Van de Emporia SAFETY Plus staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Emporia SAFETY Plus beschikbaar.

Specificaties Emporia SAFETY Plus

Algemeen
ProductEmporia SAFETY Plus
Aankondiging2011
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP codering
Soort simkaartmini-SIM
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidCSD
DualSIM
VerbindingUSB