Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OS
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Emporia LIFE Touch 1

Inleiding

De EmporiaLIFEtouch is een slidertelefoon met een traditioneel uitschuifbaar keypad ťn een touchscreen. Het is Emporia's eerste touch-telefoon. Belangrijke functies zijn direct te activeren met de toetsen aan de zijkant van het toestel. De EmporiaLIFEtouch is compatibel met de EmporiaME-app; dit is s een app voor Android en iOS waarmee een Emporia-telefoon is te koppelen aan een smartphone om eenvoudig informatie te kunnen delen.

Apparaat & afmetingen

De Emporia LIFE Touch is een seniorentelefoon met touchscreen met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend.

Bel- & datafuncties

De Emporia LIFE Touch ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Emporia LIFE Touch kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern geen geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC.

Scherm, camera & bediening

De Emporia LIFE Touch bedien je middels een touchscreen. De Emporia LIFE Touch is uitgerust met een TFT kleurenscherm. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn.

Besturingssysteem (OS)

De Emporia LIFE Touch heeft een onbekend besturingssysteem.

Prijzen en beoordelingen Emporia LIFE Touch

Van de Emporia LIFE Touch staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Emporia LIFE Touch beschikbaar.

Specificaties Emporia LIFE Touch

Algemeen
ProductEmporia LIFE Touch
Aankondiging2013
VerkoopstartVerwacht in Q2
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP codering
Soort simkaartmini-SIM
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OS
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidCSD
DualSIM
VerbindingUSB