Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm3,5"
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative Zii Egg 1 Foto Creative Zii Egg 2 Foto Creative Zii Egg 3

Inleiding

De Creative Zii Egg is een multifunctionele mediaspeler met een 3,5' touchscreen die qua uiterlijk erg veel lijkt op de iPod touch. Niet alleen beschikt de Zii Egg over muziek- en videospeler, maar ook over WiFi, Bluetooth, twee ingebouwde camera's, de mogelijkheid om video in HD af te spelen, GPS, 32GB intern geheugen, SD/SHDC-geheugenkaartslot en X-Fi audiotechnologie. Met een WiFi-verbinding kan je er dus ook op internetten, met Opera als webbrowser. 3G/HSDPA wordt echter niet ondersteund. Meest bijzondere is echter dat de Creative Zii Egg draait op het Android-platform of op het Creative's nieuwe Zii Plaszma-besturingssysteem. Het is nog onbekend wanneer deze mediaspeler in Nederland te koop zal zijn.

Apparaat & afmetingen

De Creative Zii Egg is een mediaspeler met WiFi met een gewicht van 108 gram. De afmetingen van de speler zijn 11,50 x 6,20 x 1,50 centimeter. De Creative Zii Egg is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Geheugen en connectivity

De Creative Zii Egg heeft 320 GB intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern SD en SDHC geheugen beschikbaar. De Zii Egg ondersteunt verder nog WiFi, zodat je draadloos bestanden met je PC en anderen kan delen. Dankzij de ondersteuning van Bluetooth kan je ook eenvoudig muziek luisteren met een draadloze headset of draadloze speakers.

Multimedia

Met de Creative Zii Egg kan je zowel audio (MP3, WMA en AAC) als video (WMV, H.264, MPEG4, AVI en MOV) bestanden mobiel luisteren en bekijken. Met de ingebouwde fotoviewer kan je bovendien JPEG foto's bekijken. De foto's en video's zijn te bekijken op een 3,5\" scherm met een resolutie van 320 x 480 pixels. Deze Creative heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Prijzen en beoordelingen Creative Zii Egg

Van de Creative Zii Egg staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative Zii Egg beschikbaar.

Specificaties Creative Zii Egg

Algemeen
ProductCreative Zii Egg
Aankondiging2009
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

Gewicht108 gram
Afmetingen115,0 x 62,0 x 15,0 mm
Scherm
Scherm3,5"
Resolutie320 x 480px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag320 GB + microSD
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, AAC
VideoformatenWMV, H.264, MPEG4, AVI, MOV
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB